اخبار ورزشی پرسپولیس

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع ......!
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
رضا اسدی امشب پرسپولیسی می شود

?یحیی گل‌محمدی، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به هواداران این تیم قول داد تا آخر امشب خبر خوشی خواهند شنید.

?پیگیری ها نشان میدهد که کار انتقال رضا اسدی، لژیونر فصل گذشته فوتبال ایران به پرسپولیس تمام شده است و امشب رسانه‌ای خواهد شد/باشگاه خبرنگاران

آخرین ویرایش توسط مدیر:
گل محمدی: نوراللهی تیم را دوست داشت و می‌خواست بماند

سرمربی پرسپولیس درخصوص بیانیه باشگاه پرسپولیس مبنی بر توافق با نوراللهی تصریح کرد: اگر پول داشتیم، احمد در تیم ما می‌ماند، اما حداقل کاری که باید انجام می‌دادیم این بود که قراردادش را تسویه می‌کردیم. نوراللهی تیم را دوست داشت و می‌خواست بماند. این بازیکن هفت، هشت سال در پرسپولیس زحمت کشید و هفت، هشت جام آورد. نمی‌توانیم بازیکن بدون قرارداد را به ماندن مجاب کنیم و او حق دارد برای آینده‌اش تصمیم بگیرد.

سرمربی پرسپولیس با تمجید از هافبک تیم ملی ایران خاطرنشان کرد: نوراللهی در چند سال گذشته عملکرد خوبی داشت و نمی‌توانیم از او خرده بگیریم. حق او بود که به آینده‌اش فکر کند، لژیونر شود و مشکل مالی نداشته باشد. نوراللهی بازیکن آزاد بود و برای او آرزوی موفقیت می‌کنیم. دعای ما پشت احمد است و او زحمات زیادی برای پرسپولیس کشید. باید به دنبال جایگزین باشیم تا بازیکنان جدید هم همان راه را ادامه و همان کار را انجام دهند.

سرمربی پرسپولیس گفت: با توجه به مبالغ بالای بازیکنان، جذب بازیکن جدید خیلی سخت شده است. تیمی که در اختیار داریم تیم خوبی است و فقط باید این تیم را حفظ کنیم و بازیکنانی را هم که جدا شدند برای آنها جایگزین داشته باشیم. بیشتر مشکلات ما، به دلیل بحران مالی است که در باشگاه وجود دارد. مدیرعامل باشگاه در مصاحبه‌ای گفت که بحران مالی ما در 20 سال گذشته بی‌سابقه بوده است. با سختی زیاد کار می‌کنیم تا بتوانیم برای هواداران شادی بیاوریم.

گل‌محمدی در خصوص عدم تسویه حساب باشگاه با کادرفنی و بازیکنان تصریح کرد: این مشکلات متاسفانه وجود دارد. صحبت‌هایی هم که از طرف مدیریت شده این بوده که تا یک ماه آینده با بازیکنان تسویه شود. بازیکنان ما هرچه در توان داشتند انجام دادند و شایسته رفتار مالی بهتر بودند ولی مشکلات وجود دارد و امیدوارم روزی این مشکلات برطرف شود.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سه بازی دوستانه سرخپوشان قبل از سفر به تاجیکستان

با اعلام یحیی گل محمدی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، سرخپوشان پایتخت قبل از سفر به تاجیکستان و دیدار برابر استقلال، نماینده این کشور در مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان آسیا، سه بازی دوستانه را در برنامه دارند.

بر همین اساس، تیم فوتبال پرسپولیس در سه بازی داخلی، برابر تیم ملی دانشجویان و دو بازی متوالی با تیم تراکتورسازی تبریز که خود را برای رقابت‌های آسیایی برابر النصر آماده می‌کند، برگزار خواهد کرد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#منهای_پرسپولیس

امیرحسین حسین زاده بازیکن فصل گذشته تیم فوتبال سایپا با عقد قراردادی به مدت 2 سال به استقلال پیوست.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
گل‌محمدی: شاید خیلی گرم هستیم و هنوز حالیمان نیست چه کار بزرگی کردیم

یحیی گل‌محمدی در حاشیه تمرین تیم فوتبال پرسپولیس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در فصل جدید و سال جدید اولین بار است که خدمت شما می رسم. این نخستین مصاحبه من بعد از قهرمانی است قهرمانی که خیلی سخت به دست آمد.

وی افزود: در این حماسه بازیکنان و هواداران و مدیریت و باشگاه خیلی تلاش کردند. با همت بالا و تلاش زیاد توانستیم پنجمین قهرمانی را جشن بگیریم. به قول یکی از بازیکنان شاید الان خیلی گرم هستیم و حالیمان نیست که چه کار بزرگ و ارزشمندی انجام دادیم. به همه هواداران تبریک می‌گویم.

گل محمدی تصریح کرد: برای این قهرمانی خیلی تلاش شد، خون ریخته شد، شکستگی داشتیم و... با علاقه و تلاش بازیکنان حماسه خیلی خوبی خلق شد. بازیکنان نشان دادند که بازیکنان بزرگی از نظر شخصیتی، ذهنی و فنی هستند. با تمام مشکلاتی که داشتیم و مقابل تیم‌هایی که هزینه زیادی برای قهرمانی کرده بودند و تا بن دندان مسلح بودند توانستیم قهرمان شویم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
پس از چند فصل‌ خیالمان از "خط حمله" راحت بود و دغدغه محرومیت و مصدومیت نداشتیم اما تقویت که نشدند هیچ، تضعیف هم شدند!

سه تورنمنت چالش‌های پیش‌روی پرسپولیس هستند، رقبای تا دندان مسلح در انتظارمان اما مفهوم تقویتِ تیم برای اعضای مدیریت و کادرفنی پرسپولیس گویا تعریف نشده است!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
هافبک 34 ساله فولاد در آستانه پرسپولیسی شدن

محمد آبشک، هافبک دفاعی فصل گذشته تیم فولاد خوزستان برای انجام مذاکرات نهایی با مدیران پرسپولیس و عقد قرارداد با آنها در ساختمان باشگاه حاضر شد. این بازیکن ۳۴ ساله سابقه بازی در تیم‌های پگاه گیلان، داماش گیلان، مس کرمان، راه‌آهن، ملوان، بادران و نساجی را هم در کارنامه دارد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دلیل حضور باقری در باشگاه پرسپولیس مشخص شد

کریم باقری مربی تیم پرسپولیس که هفته گذشته به مدت دو فصل دیگر قرارداد خود را با این باشگاه تمدید کرده بود، امروز برای انجام برخی امور اداری مربوط به قراردادش دقایقی در ساختمان این باشگاه حاضر شد.

همچنین مهرداد خانبان، آنالیزور و علیرضا حقیقت، پزشک این تیم هم در محل باشگاه حضور یافتند و برخی کارهای اداری را انجام دادند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
شیری: با هیچ باشگاهی مذاکره نکردم/ برای فینال آسیا از هواداران پرسپولیس عذر می خواهم

مهدی شیری پس از تمدید قرارداد خود با باشگاه پرسپولیس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دو فصل دیگر قراردادم با پرسپولیس را تمدید کردم خدا را شکر کردم بابت این چند سالی که در پرسپولیس بودم و افتخارات زیادی کسب کردم.به خواسته مدیریت باشگاه و کادر فنی با افتخار قراردادم را دو سال دیگر تمدید کردم و همچنان در خدمت پرسپولیس هستم ، امیدوارم بهترین اتفاقات رقم بخورد.

وی درباره اینکه با توجه به گلات قهرمانی پرسپولیس در فصل گذشته آیا در سال آینده همچنان به تکرار این افتخارات فکر می‌کنند توضیح داد: یکی از دلایل موفقیت پرسپولیس در سال‌های اخیر همدلی و دوری از حواشی بوده است و در این چند سال شرایط مثبتی برای ما رقم خورد. امیدوارم امسال هم دست به دست هم داده و کنار هم باشیم و از هواداران هم می‌خواهم کنار ما بمانند تا بتوانیم اتفاقات بزرگی رقم بزنیم.

مدافع تیم پرسپولیس درباره اینکه پس از دو نایب قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا تنها چیزی که سبب رضایت هواداران می‌شود کسب قهرمانی در این رقابت‌ها است، عنوان کرد: امیدوارم بتوانیم به جام قهرمانی آسیا برسیم. بابت اتفاق سال گذشته در فینال آسیا یک عذرخواهی به هواداران پرسپولیس بدهکار هستم از آنها عذرخواهی کرده و امیدوارم بتوانیم روزهای خوبی را کنار هم رقم بزنیم.

شیری در مورد مطرح شدن ارقام مختلف در فصل نقل و انتقالات و اینکه آیا خودش به جزء پرسپولیس از تیم دیگری پیشنهاد داشته و با وی تماس گرفته شده است،‌گفت: چند روز قبل گفتم پس از تاسوعا و عاشورا به باشگاه پرسپولیس آمدم و قراردادم را تمدید می‌کنم این موضوع را به مدیریت باشگاه گفتم تا کنون با هیچ باشگاهی هم صحبت نکرده بودم و هر باشگاهی یا مسؤول نقل و انتقالاتی‌اش اگر تماسی با من داشته آن را تکذیب می‌کنم. اگر کسی چنین ادعایی دارد می‌تواند بگوید با من تماس گرفتند ما با هیچ باشگاهی مذاکره نکردیم.

وی درباره اینکه پس هیچ نرخی برایش اعلام نشده بود گفت:‌ خیر.

مدافع پرسپولیس درباره احمد نوراللهی و حواشی ایجاد شده به تیم شباب الاهلی امارات پاسخ داد: همه هواداران پرسپولیس می‌دانند نوراللهی بازیکن بزرگی بوده و خیلی برای این تیم زحمت کشیده است امیدوارم برای ادامه فوتبالش به هر تیمی رفته موفق باشد زیرا بازیکن بزرگی است و دوست دارم هواداران وی را درک کنند اما پرسپولیس هم مسیر خودش را می‌رود و امیدوارم به بهترین شکل فصل را پشت سر بگذاریم.

شیری درباره اینکه قرار است امسال چند پاس گل برای هم‌تیمی‌های خود ارسال کند گفت: امیدوارم ابتدا برای تیم خودم مثمر ثمر باشم و امسال سال خوبی برای پرسپولیس باشد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ساعت مسابقات استقلال، پرسپولیس و تراکتور در آسیا مشخص شد

سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا ساعت دقیق بازی های مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا را اعلام کرد.

بدین ترتیب ساعت بازی استقلال، پرسپولیس و تراکتور 3 نماینده کشورمان در این مرحله به شرح زیر است:

* 22 شهریور (دوشنبه)
استقلال - الهلال (ورزشگاه زعبیل دبی ساعت 21:30 به وقت تهران)

* 23 شهریور (سه شنبه)
استقلال تاجیکستان - پرسپولیس (ورزشگاه پامیر ساعت 19:30 به وقت تهران)

النصر عربستان - تراکتور (ورزشگاه جاسم بن حمد دوحه ساعت 20:30 به وقت تهران)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین