طنز - دانش آموزانه -

‏بابا ما اگه میخواستیم از اشتباهامون درس بگیریم که معدل دیپلم و دانشگامون میشد 20​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ما یه ناظم داشتیم تو دبیرستان این پسرشم تو مدرسه ما درس میخوند دو هفته یه بار سر صف پسرش رو صدا میکرد یجوری میزدش صدای بز میداد میگفت ببینید با هیچکس شوخی ندارم​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏چه‌بلایی ‌سر اون نسخه‌ی درسخونم اومده که پیداش نمیکنم.​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏معلم پسرم گفت: مادرهای محترم، تکالیف بچه‌هاتون رو با خط کودکانه ننویسین، خیر سرتون بزرگ شدین. :‌)​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏دوست داشتم برگردم به اون دوران که آماده میشدم برم مدرسه، با همون لباس میخوابیدم به مامانم میگفتم فقط پنج دقیقه دیگه بخوابم آخ که چقدر شیرین بود و مزه میداد اون پنج دقیقه خواب​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تو دوران دبیرستان ته خلافمون این بود زیر شلوار مدرسه،شلوار جین میپوشیدیم که موقع برگشت با جین برگردیم​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏کلاس مجازی فقط اونجاش که استاد داره درس میده تو میری رو تختت دراز میکشی پتو رو هم میکشی رو سرت

قشنگ ترین لحظه کل دوران تحصیل =))​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
باید یکی رو استخدام کنم در طول ترم هر روز بهم بگه درس بخون پدر سگ، هیچکس شب امتحان نتونسته درسا رو جمع کنه​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏دلم میخواد برگردم به اون زمان که بچه بودم و وقتی دندونم لق میشد بابام سیب میداد بخورم و من نمیدونستم قراره با گاز دوم سوم دندونم کنده بشه​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏به‌ نظرم اون دانش‌ آموز‌هایی که کلاس مجازی دارن باید یک روز به خاطر "برف" تعطیل باشن. چون این یکی از لذت‌بخش‌ ترین بخشای دوران مدرسه هستش =))​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین