طنز - دانش آموزانه -

‏ملت واقعا حافظه قوی‌ای دارن. یارو همکلاسی مهدکودکش رو پیدا کرده بهش ریکوئست داده؛ حالا من یه بار به دختره پیشنهاد دادم بعد فهیدم اکسم بود.​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏حالا اینکه هرروز کله سحر پامی شدیم می رفتیم مدرسه 8ساعت میشستیم به کنار
چجوری روزی چندتا امتحان میدادیم؟​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏دانش آموزای یه مدرسه لاکچری تهران برای اردوی پاریس نفری ۷۰ میلیون پول دادن
اونوقت زمان ما با اتوبوس قراضه میبردنمون پای کوه ولمون میکردن واسه خودمون بچَریم​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سوال همه پسرا دبیرستانی از معلم دینی
آقا صیغه روخودمونم میتونیم بخونیم؟؟؟​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏عجیبه، از دبستان گرفته تا دانشگاه و کلاسای آنلاین یه صدایی همیشه همراه ما بوده:
آهن آلات، آهن ضایعات خریداریم​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
پسرداییم تو خونه گفته معلمشون اخموئه داییم با بقیه‌ی خانواده همکلاسی‌هاش از مدرسه درخواست کردن معلم رو عوض کنن،
‏حالا من یبار زیر معلم داشتم مشت میخوردم بابام سر رسید سه بار با مشت کوبید زمین بعد دست معلمم رو گرفت بالا برنده اعلامش کرد​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
به عنوان کسی که چند باری میکروفون دستش گرفته و بالاخره یه دعای فرجی چیزی سر صف خونده باید بگم کنترل کردن جمعیت کنسرت خیلی سخته​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏زید بازی مگه همون نبود که بعد مدرسه گله ای میفتادیم دنبال یه گله دختر دبیرستانی؟​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏روز اول مدرسه دیدم بچه ها گریه میکنن خانواده هاشون بوسشون میکنن,ارومشون میکنن

منم جوگیر شدم تا زدم زیر گریه بابام با لگد هولم داد تو حیاط مدرسه به بابا مدرسه ای مون گفت ببین در مدرسه رو ببند,حواستم باشه این شغال صداش در اومد بهش شوک الکتریکی وارد کن​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏اخرش نفهمیدم این پسرهای خوشگلی ک واسه امتحان پایان‌ترم میومدن،موقع کلاسا کجا بودن.​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین