طنز - دانش آموزانه -

دلم میخواد برگردم به اون زمانایی که تو مدرسه پوستر درست میکردیم و مال هرکی بزرگتر بود خفن تر بود​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏به مامانم میگم چرا رختخواب منو زیر لوستر انداختی
سرشو از زیر پتو درآورد یه نگاه به لوستر کرد یه نگا به من، گفت: طبق محاسباتم اگه بیفته، میفته رو پات رو سرت نمیفته، پس شانس زنده موندن داری​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
داییم یه دیپلم خریده، بعد تو 40 سالگی رفته دانشگاه علمی کاربردی،
بعد زنش روز دانشجو براش نوشته مرسی که نقاط تاریک وطنو با فانوس علم روشن میکني​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
جدی لباس خوابتون با لباس عادی تو خونتون فرق میکنه؟
من مدرسه میرفتم نه ماه از سالو یه شلوار پام بود​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
پسره ۱۳ سالشه بعد نوشته حال من بعد تو از تو مثل دانش آموزیست که خسته از تکلیف شب خوابیده روی دفترش
آخه عزیز من شما حالت مثل اون دانش آموز نیست
شما خود اون دانش آموزی​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏همکلاسی دبستانم رو دیدم کلی پیشرفت کرده بود و پولدار شده بود گفت تو چیکار میکنی دیدم ضایعس بگم هیچی نشدم گفتم من از اول راهنمایی تا یه ماه پیش تو کُما بودم​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
جزوه امتحانی چیست؟
شئ ای است سمی که در اولین تماس با دست و یا حتی نگاه کردن به آن در کوتاه ترین زمان ممکن ، انسان را به خوابی عمیق فرو میبرد​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
درس خوندن از روی جزوه پی دی اف اینطوریه که شروع میکنی به خوندن یهو بعد چن ساعت میبینی وسط یه سریال 10 اپیزوده گیر کردی نه راه پیش داری نه راه پس​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دخترا موقع عکس گرفتن از صفحه جزوه بیشتر حواسشون به اینه که ناخن لاک زدشون که گوشه تصویره خوب بیوفته. حالا نوشته‌ها اگه تار افتادن خیلی مهم نی​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
به فرض که نامه از هاگوارتز هم اومد. چجوری میخوای سریعا خودت رو به سکوی ۹ و ۳/۴ تو لندن برسونی کله سیاه خاورمیانه‌ایی؟​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین