ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 976 1/16/24 #11 یه تور گرفتی سه شب و چهار روز بعد استوری میذاری برگردیم یا زوده ؟ مگه میتونی برنگردی نفله. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
یه تور گرفتی سه شب و چهار روز بعد استوری میذاری برگردیم یا زوده ؟ مگه میتونی برنگردی نفله. [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 976 1/16/24 #12 بعد از کار تو معدن سخت ترین کار اینه که وقتی از مسافرت برمیگردی صندوق عقب ماشین رو خالی کنی. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
بعد از کار تو معدن سخت ترین کار اینه که وقتی از مسافرت برمیگردی صندوق عقب ماشین رو خالی کنی. [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 976 1/16/24 #13 وقتی که حس ميكنم بدبخت ترين ادم جهانم يادم مياد كنكور ندارمُ هنوز بدبخت تر از من وجود داره. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
وقتی که حس ميكنم بدبخت ترين ادم جهانم يادم مياد كنكور ندارمُ هنوز بدبخت تر از من وجود داره. [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 976 1/16/24 #14 انقدی که ماسک زدم یه روز نمیزنم حس میکنم شلوار پام نیست. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 976 1/16/24 #15 یعنی وقتی نصف بیشتر اتوبوس خالیه و یکی صاف میاد میشینه کنارم دوست دارم پاشم یه الله اکبر بگم و اتوبوس رو منفجر کنم... . [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
یعنی وقتی نصف بیشتر اتوبوس خالیه و یکی صاف میاد میشینه کنارم دوست دارم پاشم یه الله اکبر بگم و اتوبوس رو منفجر کنم... . [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 976 1/16/24 #16 چجوری اسم این همه بازیگر خارجی و فیلماشون رو حفظید؟ من نهایتاً میتونم بگم عه این یارو! [مِلمَن] پ.ن: حققققق :/ @ReiHan @hadis hpf آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
چجوری اسم این همه بازیگر خارجی و فیلماشون رو حفظید؟ من نهایتاً میتونم بگم عه این یارو! [مِلمَن] پ.ن: حققققق :/ @ReiHan @hadis hpf
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 976 1/16/24 #17 وقتی میزنم یه شبکه تلویزیونی از نظر مامانم نسبت به هر چیزی که اون جا پخش میشه مسئولم. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 976 1/16/24 #18 مشاهده فایلپیوست 75623 اگه حتی فقط یکبار باهاش بازی کرده باشی بهت تبریک میگم تو فسیلی! [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 976 1/16/24 #19 تا حالا پا رو عینک بابات نذاشتی که بفهمی تاوان شکستن یه عینک چقد بیشتر از دلِ :""") [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 976 1/16/24 #20 تصور کن همین الان گوشی موبایلت دست باباته و رمز نداره حالا متوجه باش که این فکر واقعیت نداره و گوشیت الان دستته فهمیدی چقدر خوشبختی؟ سبک خوشبختی ما ایرانی ها هم اینجوریه. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
تصور کن همین الان گوشی موبایلت دست باباته و رمز نداره حالا متوجه باش که این فکر واقعیت نداره و گوشیت الان دستته فهمیدی چقدر خوشبختی؟ سبک خوشبختی ما ایرانی ها هم اینجوریه. [مِلمَن]