ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 982 1/15/24 #431 چطوری از بقیه آیفون میگیرید؟ من یکی برام یدونه شیرکاکائو بخره تا دوتا براش نگیرم ول کن ماجرا نیستم. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
چطوری از بقیه آیفون میگیرید؟ من یکی برام یدونه شیرکاکائو بخره تا دوتا براش نگیرم ول کن ماجرا نیستم. [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 982 1/15/24 #432 بچه ها کسی هست که همین روزا بخواد از ایران بره اروپا یا کانادا؟ یه بسته دارم که میخوام بدم با خودش ببره قد بسته 168سانت و وزنش هم 58کیلوئه [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
بچه ها کسی هست که همین روزا بخواد از ایران بره اروپا یا کانادا؟ یه بسته دارم که میخوام بدم با خودش ببره قد بسته 168سانت و وزنش هم 58کیلوئه [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 982 1/15/24 #433 هممون یه دوستی داریم که صفحه چتمون باهاش نامه اعمالمونه=)) [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 982 1/15/24 #434 وقتي يه دختر بهتون ببخشيد اشتباه كردم بهتره قبول كنين چون خوب كردم اشتباه كردم آپشن بعديه كه بهتون ارائه ميده. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
وقتي يه دختر بهتون ببخشيد اشتباه كردم بهتره قبول كنين چون خوب كردم اشتباه كردم آپشن بعديه كه بهتون ارائه ميده. [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 982 1/15/24 #435 مامان من اول میوه خراب ها رو میاره بخوریم تا اون سالم ها هم خراب بشن و این چرخه ادامه داره، کلا همیشه داریم میوه خراب میخوریم:\ [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
مامان من اول میوه خراب ها رو میاره بخوریم تا اون سالم ها هم خراب بشن و این چرخه ادامه داره، کلا همیشه داریم میوه خراب میخوریم:\ [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 982 1/15/24 #436 استیو جابز میگه اگه بى هدف از خواب بیدار شدید، برگردید برید بخوابید، آخه آدم انقدر فهمیده؟ [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 982 1/15/24 #437 همه چی اوکی ولی تکلیف ما دخترایی که منظورمون از «خوش بگذره» همون خوش بگذرس، وقتی میگیم «شب بخیر» یعنی مثل سگ خوابمون میاد و قهر نیستیم و وقتیم میگیم «اوکی بای» یعنی داریم مث آدمیزاد خداحافظی میکنیم چیه؟ [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
همه چی اوکی ولی تکلیف ما دخترایی که منظورمون از «خوش بگذره» همون خوش بگذرس، وقتی میگیم «شب بخیر» یعنی مثل سگ خوابمون میاد و قهر نیستیم و وقتیم میگیم «اوکی بای» یعنی داریم مث آدمیزاد خداحافظی میکنیم چیه؟ [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 982 1/15/24 #438 شما هم قدیما وقتی یه روز نمی رفتید مدرسه خیلی اتفاق های جالب و خفنی می افتاد?؟ [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 982 1/15/24 #439 زنگ زدم به بابام میگم پول ندارم میگه این تنها وجه مشترکمونه. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 982 1/15/24 #440 همه میگن اینقد مشکلت رو بزرگ نکن. من مشکلم خانوادس، چجوری میتونم یه مشکل رو بزرگ کنم وقتی خود اون مشکل منو بزرگ کرده؟ [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
همه میگن اینقد مشکلت رو بزرگ نکن. من مشکلم خانوادس، چجوری میتونم یه مشکل رو بزرگ کنم وقتی خود اون مشکل منو بزرگ کرده؟ [مِلمَن]