ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 979 1/15/24 #451 من یه اشتباه رو دوبار تکرار نمیکنم، قشنگ یه هفت هشت باری تکرارش میکنم تا مطمئن شم. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 979 1/15/24 #452 بابام داشت از شارژرم استفاده میکرد گفتم؛ بابا این شارژره منه، گفت این خونه هم خونهی منه، الان شارژ گوشیم %2 هست و هیچ غلطی نمیتونم بکنم [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
بابام داشت از شارژرم استفاده میکرد گفتم؛ بابا این شارژره منه، گفت این خونه هم خونهی منه، الان شارژ گوشیم %2 هست و هیچ غلطی نمیتونم بکنم [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 979 1/15/24 #453 _ای آیینهٔ توالت کی از همه زیباتره؟ +تو عزیزم تو _ای دوربین جلوی گوشی کی از همه داغون تر،فرسوده تر و نابود تره؟ +تو تو تو تو تو تو تو [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
_ای آیینهٔ توالت کی از همه زیباتره؟ +تو عزیزم تو _ای دوربین جلوی گوشی کی از همه داغون تر،فرسوده تر و نابود تره؟ +تو تو تو تو تو تو تو [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 979 1/15/24 #454 ایندفعه میخوام سشوار خودم رو ببرم آرایشگاه ببینم این آرایشگرها با سشوار خودم هم میتونن خوب بکشن؟! [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ایندفعه میخوام سشوار خودم رو ببرم آرایشگاه ببینم این آرایشگرها با سشوار خودم هم میتونن خوب بکشن؟! [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 979 1/15/24 #455 به داداشم میگم نظرت راجع به قیافه من چیه میگه بدنیست بلاخره همه که نباید خوشگل باشن . [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 979 1/15/24 #456 دلم یه بابا لنگ دراز میخواد که هزینه های جانبی منو پرداخت کنه. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 979 1/15/24 #457 این خونواده های پولدار دیدین همش تو فیلما دعوا میکنن ؟؟ ما عین هموناییم،فقط پول نداریم [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 979 1/15/24 #458 مامانم میگه اگه من پولدار بودم هر روز برنج می پختم زنگ میزدم از بیرون کباب میگرفتم قربونش برم تو رویاهاشم قناعت میکنه،خب مادر من برنج هم باهاش سفارش بده دیگه [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
مامانم میگه اگه من پولدار بودم هر روز برنج می پختم زنگ میزدم از بیرون کباب میگرفتم قربونش برم تو رویاهاشم قناعت میکنه،خب مادر من برنج هم باهاش سفارش بده دیگه [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 979 1/15/24 #459 هر وقت تونستی رو چمن بشینی و بز درونتو کنترل کنی که شرو به کندن چمن نکنه به نفست مسلط شدی [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 979 1/15/24 #460 این عکسایی که دخترا الان تو اینستا میذارن اگه ده سال پیش لو میرفت ، یا مرگ موش میخوردن ، یا از بالای پل هوایی خودشونو مینداختن پایین [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
این عکسایی که دخترا الان تو اینستا میذارن اگه ده سال پیش لو میرفت ، یا مرگ موش میخوردن ، یا از بالای پل هوایی خودشونو مینداختن پایین [مِلمَن]