ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 976 1/15/24 #491 دخترا تو عصبانیت؛ سرعت تایپشون از آهنگای اِمینم هم سریعتره. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 976 1/15/24 #492 من اگه ماشين بهم بزنه پامم بشکنه بابام همچنان معتقده دليلش اين بوده که شبا دير ميخوابم [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 976 1/15/24 #493 هیچ وقت به بچه هایی که سرشون از سانروف ماشین بیرونه حسودیم نشده.. چون ما فضای بیشتری واسه هواخوری پشت نیسان بابام داشتیم! [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
هیچ وقت به بچه هایی که سرشون از سانروف ماشین بیرونه حسودیم نشده.. چون ما فضای بیشتری واسه هواخوری پشت نیسان بابام داشتیم! [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 976 1/15/24 #494 دوستم با ٢۵ سال سن براى بار سوم ازدواج كرده اونوقت من هنوز منتظرم ببینم قسمت جدید عصر یخبندان کی میاد? [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
دوستم با ٢۵ سال سن براى بار سوم ازدواج كرده اونوقت من هنوز منتظرم ببینم قسمت جدید عصر یخبندان کی میاد? [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 976 1/15/24 #495 +مامان دوست دارم -برو اونور اگه دوستم داشتی به حرفام گوش میدادی دیالوگ ماندگار بین هر مادر و فرزندی? [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
+مامان دوست دارم -برو اونور اگه دوستم داشتی به حرفام گوش میدادی دیالوگ ماندگار بین هر مادر و فرزندی? [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 976 1/15/24 #496 مغزم در شرایط سخت: اگه عربی دبیرستان گذشت اینم میگذره:) [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 976 1/15/24 #497 دانشجویی که هر ترم نگه : «از ترم بعد دیگه درس میخونم» دانشجو نیست ? [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 976 1/15/24 #498 خب دیگه رسیدیم به فصلی که دیگه برام مهم نیست تو خیابون چه شکلی ام و مسخره ام میکنن، هرچی دارم روهم روهم میپوشم تا فقط یخ نزنم [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
خب دیگه رسیدیم به فصلی که دیگه برام مهم نیست تو خیابون چه شکلی ام و مسخره ام میکنن، هرچی دارم روهم روهم میپوشم تا فقط یخ نزنم [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 976 1/15/24 #499 وقتی رو يكی كراش دارم جوری باهاش رفتار ميكنم طرف فكر ميكنه نه تنها ازش حالم بهم ميخوره بلكه دشمن خونی قسم خوردش هم هستم. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
وقتی رو يكی كراش دارم جوری باهاش رفتار ميكنم طرف فكر ميكنه نه تنها ازش حالم بهم ميخوره بلكه دشمن خونی قسم خوردش هم هستم. [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,168 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 976 1/15/24 #500 خیلی عجیبه سال اول دبستان مثلث میکشیدن و میگفتن بپذیرید که این مثلثه بعد تو دبیرستان میگفتن ثابت کن مثلث، مثلثه. بیپدر خودت گفتی این مثلثه من حتی ازت نپرسیدم این چیه. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
خیلی عجیبه سال اول دبستان مثلث میکشیدن و میگفتن بپذیرید که این مثلثه بعد تو دبیرستان میگفتن ثابت کن مثلث، مثلثه. بیپدر خودت گفتی این مثلثه من حتی ازت نپرسیدم این چیه. [مِلمَن]