ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 979 1/15/24 #501 به بابام گفتم بنظرت وقتش نیست خونمونو عوض کنیم؟ گفت ما نه، ولی تو آره وقتشه. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 979 1/15/24 #502 رفتم پیش تراپیستم گفتم حس میکنم خیلی زشتم و اصلا زیبا نیستم گفت چیزی چسبوندی به دماغت یا عادی همینقدر بزرگه [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
رفتم پیش تراپیستم گفتم حس میکنم خیلی زشتم و اصلا زیبا نیستم گفت چیزی چسبوندی به دماغت یا عادی همینقدر بزرگه [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 979 1/15/24 #503 اگر دست خودم بود اسممو "تنکسندذقکگگسم" و اسم داداشمو " آ " میذاشتم، مامان و بابام حوصلشون نمی گرفت هر موقع کار داشتن فقط اونو صدا میزدن [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
اگر دست خودم بود اسممو "تنکسندذقکگگسم" و اسم داداشمو " آ " میذاشتم، مامان و بابام حوصلشون نمی گرفت هر موقع کار داشتن فقط اونو صدا میزدن [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 979 1/15/24 #504 شمام وقتی مامانتون از فروشنده داره تخفیف میگیره خجالت میکشید وانمود میکنید نسبتی ندارید؟! مثلا فروشنده میگه ۲۰۰ مامان من میگه ۵۰ بده بخرمش . [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
شمام وقتی مامانتون از فروشنده داره تخفیف میگیره خجالت میکشید وانمود میکنید نسبتی ندارید؟! مثلا فروشنده میگه ۲۰۰ مامان من میگه ۵۰ بده بخرمش . [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 979 1/15/24 #505 اینکه میگن هرکی برات موزیک میفرسته حرف دلشو میزنه دروغه من هرچی موزیک یا منو ببر به خونتون یا بیا به خونه ما رو برای دخترا میفرستم درجا بلاکم میکنن [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
اینکه میگن هرکی برات موزیک میفرسته حرف دلشو میزنه دروغه من هرچی موزیک یا منو ببر به خونتون یا بیا به خونه ما رو برای دخترا میفرستم درجا بلاکم میکنن [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 979 1/15/24 #506 شما یه بسته ساقه طلایی رو با یه لیوان آب کرفس بخور، بعد از اون دیگه هیچ چیزی نمی تونه تو زندگی اذیتت کنه چون تو دیگه تهشو دیدی. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
شما یه بسته ساقه طلایی رو با یه لیوان آب کرفس بخور، بعد از اون دیگه هیچ چیزی نمی تونه تو زندگی اذیتت کنه چون تو دیگه تهشو دیدی. [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 979 1/15/24 #507 ما که بهشت برو نیستیم حداقل بیاین گناهامونو با هم هماهنگ کنیم که تو جهنم بیفتیم تو یه گروه [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ما که بهشت برو نیستیم حداقل بیاین گناهامونو با هم هماهنگ کنیم که تو جهنم بیفتیم تو یه گروه [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 979 1/15/24 #508 من در حالت معمول یه بشقاب برنج که بخورم سیر میشم ولی وقتی رژیم میگیرم باید با بشقابش بخورم تا سیر شم [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
من در حالت معمول یه بشقاب برنج که بخورم سیر میشم ولی وقتی رژیم میگیرم باید با بشقابش بخورم تا سیر شم [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 979 1/15/24 #509 چرا اعدام رو قبل طلوع آفتاب انجام میدن؟ یعنی اینکه یارو رو میخواین بکشین کافی نیست، حتما باید کله سحر هم بیدارش کنین؟ [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
چرا اعدام رو قبل طلوع آفتاب انجام میدن؟ یعنی اینکه یارو رو میخواین بکشین کافی نیست، حتما باید کله سحر هم بیدارش کنین؟ [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,365 امتیازها امتیازها 648 سکه 979 1/15/24 #510 از یه سنی به بعد هرچی دنبال مقصر میگردی میبینی کار خود خاک برسرته [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24