ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,366 امتیازها امتیازها 648 سکه 982 1/16/24 #31 من دقت کردم فهمیدم کِی خوشگل میفتم تو عکسام. وقتی در محدوده ای قرار بگیرم که تو عکس نباشم [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,366 امتیازها امتیازها 648 سکه 982 1/16/24 #32 پسرا یه آپشنی که دارن اینه که باهاشون قهر میکنی اصلا نميفهمن. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,366 امتیازها امتیازها 648 سکه 982 1/16/24 #33 حداقل ۲۵ واحد روانشناسی باید پاس کرده باشي تا بفهمی وقتی یه دختر میگه شب بخیر باید اصرار کنی که نخوابه. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
حداقل ۲۵ واحد روانشناسی باید پاس کرده باشي تا بفهمی وقتی یه دختر میگه شب بخیر باید اصرار کنی که نخوابه. [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,366 امتیازها امتیازها 648 سکه 982 1/16/24 #34 وقتی برامون یه فیلم میفرستید میگیم این چیه؟ میگید "ببین". خیلی راهنمایی بزرگی میکنید چون ما فک میکردیم باید لمسش کنیم. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
وقتی برامون یه فیلم میفرستید میگیم این چیه؟ میگید "ببین". خیلی راهنمایی بزرگی میکنید چون ما فک میکردیم باید لمسش کنیم. [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,366 امتیازها امتیازها 648 سکه 982 1/16/24 #35 من وقتی با یکی چت میکنم اینقدر سعی میکنم پیام آخر رو خودم بدم که طرف فک نکنه من آدم مغروری هستم. آخرین باری که داشتم چت میکردم دو ساعت و بیست و پنج دیقه فقط داشتیم ایموجی گل میفرستادیم تا اینکه بلاک شدم. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
من وقتی با یکی چت میکنم اینقدر سعی میکنم پیام آخر رو خودم بدم که طرف فک نکنه من آدم مغروری هستم. آخرین باری که داشتم چت میکردم دو ساعت و بیست و پنج دیقه فقط داشتیم ایموجی گل میفرستادیم تا اینکه بلاک شدم. [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,366 امتیازها امتیازها 648 سکه 982 1/16/24 #36 وُیس مسج فرستاده ۲۱ دقیقه... عزیزم دیگه اون ویس نیست، تو رسما پادکست تولید کردی :| [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,366 امتیازها امتیازها 648 سکه 982 1/16/24 #37 دخترداييم ١٢ سالشه اينستا كپشن زده "با غم انگيزترين حالت تهران چه كنم" حالا اصن خونشون همدانه تا حالا تهران نیومده. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
دخترداييم ١٢ سالشه اينستا كپشن زده "با غم انگيزترين حالت تهران چه كنم" حالا اصن خونشون همدانه تا حالا تهران نیومده. [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,366 امتیازها امتیازها 648 سکه 982 1/16/24 #38 ۹۰درصد تصمیمات زندگیمو با این استدلال که «مگه وضعیت چقد میخواد بدتر بشه» میگیرم. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,366 امتیازها امتیازها 648 سکه 982 1/16/24 #39 من مطمئنم که اگر یه روزی پولدار بشم فرداش امام زمان ظهور میکنه و همه چی صلواتی میشه. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,366 امتیازها امتیازها 648 سکه 982 1/16/24 #40 خدایا منظوره من از اینکه «هوامو داشته باش» این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه فدات شم. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
خدایا منظوره من از اینکه «هوامو داشته باش» این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه فدات شم. [مِلمَن]