ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/16/24 #101 جدی تن پوش حموم دارید؟! من از حموم میام بیرون خودمو میندازم رو فرش انقدر غلت میزنم تا خشک شم. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
جدی تن پوش حموم دارید؟! من از حموم میام بیرون خودمو میندازم رو فرش انقدر غلت میزنم تا خشک شم. [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/16/24 #102 در سلامت روان ما ایرانیا همین بس که میخونیم "هم نامهربونه، هم آفت جونه، هم با دیگرونه، هم دردم ندونه" بعد خیلی خوشحال هم باهاش قر میدیم. [مِلمَن] @نجـوا آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
در سلامت روان ما ایرانیا همین بس که میخونیم "هم نامهربونه، هم آفت جونه، هم با دیگرونه، هم دردم ندونه" بعد خیلی خوشحال هم باهاش قر میدیم. [مِلمَن] @نجـوا
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/16/24 #103 مچ پام تو فوتبال پیچ خورده بود بابام گیر داده بود میگفت برای اینکه درد نکشه باید هر چه زودتر خلاصش کنیم. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
مچ پام تو فوتبال پیچ خورده بود بابام گیر داده بود میگفت برای اینکه درد نکشه باید هر چه زودتر خلاصش کنیم. [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/16/24 #104 _احساس خوشبختی میکنی؟ +ایرانی هستم، دیدن نتایج. [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/16/24 #105 dj maryam چه سرطانى بود كه من گوش ميكردم؟ الان یهو یادش افتادم شرمنده گوشام شدم :| [مِلمَن] @.:مریــم:. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
dj maryam چه سرطانى بود كه من گوش ميكردم؟ الان یهو یادش افتادم شرمنده گوشام شدم :| [مِلمَن] @.:مریــم:.
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/16/24 #106 یعنی غار علیصدرم به من برسه میگه راستش من دیگه غار بودنو گذاشتم کنار میخوام از این به بعد تنگه ی ابوقریب باشم :-/ [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
یعنی غار علیصدرم به من برسه میگه راستش من دیگه غار بودنو گذاشتم کنار میخوام از این به بعد تنگه ی ابوقریب باشم :-/ [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/16/24 #107 با همسر خود مهربان باشید مستر سکه =))) [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/16/24 #108 یعنی موقع خرید و فروش به مشتری بگی من اهل کامبوج شمالی نرسیده به سواحل عاج هستم میگه ایول پس همشهری ایم صد تومن تخفیف بده =|| [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
یعنی موقع خرید و فروش به مشتری بگی من اهل کامبوج شمالی نرسیده به سواحل عاج هستم میگه ایول پس همشهری ایم صد تومن تخفیف بده =|| [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/16/24 #109 چجوری عکستونو قاب میکنید میزارید بالای سرتون ؟ من یه بار این کار رو کردم نصف شب خواب ترسناک دیدم پریدم از خواب، وسط سکته زدن بودم که عکسم رو دیدم سکته دوم هم زدم. =(( [مِلمَن] آخرین ویرایش: 1/16/24
چجوری عکستونو قاب میکنید میزارید بالای سرتون ؟ من یه بار این کار رو کردم نصف شب خواب ترسناک دیدم پریدم از خواب، وسط سکته زدن بودم که عکسم رو دیدم سکته دوم هم زدم. =(( [مِلمَن]
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/16/24 #110 هرکی بهتون گفت لذتی که در بخشش هست در انتقام نیست، با چوب بزنید تو سرش اگه انتقام نگرفت پس به حرفش گوش بدید:| [مِلمَن] آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
هرکی بهتون گفت لذتی که در بخشش هست در انتقام نیست، با چوب بزنید تو سرش اگه انتقام نگرفت پس به حرفش گوش بدید:| [مِلمَن]