آخر سوتی که دادی چی بوده؟

به نام خدا
اسپم ندهید

موضوع از عنوان مشخصه؛ شروع کنید ^^​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دوستم یه دختره رو آورده بود تو گروه دوستانه مون به اسم مرجان . منم ازش خوشم نمیومد و رفتم گفتم این مرجان مزخرف فلان فلان شده رو بنداز بیرون.
خودش لفت داد و بلاکم کرد .
بعدا فهمیدم تو پی وی خودش بهش گفته بودم :eek:??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
امروز رفتم‌ تو کوچه، که مثلا قدم بزنم. دلم یه نمه گرفته بود... حالا داشتم از سر کوچه بر می‌گشتم که برم ته کوچه و باز برگردم سر کوچه?یه مرده فروشگاه داره سر کوچه، خیلی هم محترمه... من رو هم به فامیلم صدا می‌کنه!
یهو در اومد فامیلم رو گفت، من برگشتم گفتم بله؟!
گفت من چندروزه احساس می‌کنم بیمارم، ممکنه کرونا داشته باشم؟! گلوم درد می‌کنه.
منم با یه اعتماد به نفس زیاد گفتم آقای خیاط سرفه درد هم دارید؟!??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دلم نیومد اینو نگم براتون.

آخرین سوتی که نمیشه گفت گندی که زدم قبل از کرونا بود.
با رفیقم رفتیم بیرون من لاف میکندم که 100هزارتومن تو کارتم دارم اونم گفت بریم پیتزایی گفتم باشه. آقا خلاصه رفتیم و سفارش دادیم بعد که خواست حساب کنه یه گله پسر از اینا که معلوم بود مال اینجا نیستن اومد تا کارت و کشید رمز و گفتم مرد در اومد گفت موجودی نداره. تازه فهمیدم کارت و اشتباهی آوردم. دوستم هی ازم نشگون میگرفت. با صورتی پایین افتاده از مغازه رفتیم بیرون و مغازه مامان دوستم پایین بود رفتم و پول قرض کردم و گفتم فردا تو مدرسه بهت میدم اونم باشه ای گفت. وقتی دوباره وارد پیتزایی شدیم پسرا از خنده منفجر شدن و از مغازه بیرون رفتن.
یعنی من حاضر بودم اون لحظه بمیرم اینطوری نشه.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اخرین سوتی من سر کلاس مجازیه زبان بود ?‍♀️
معلممون چندتا سوال داد و گفت جواب بدید . بعد ماهام همه عجله برا اینکه سوالا رو زود جواب بدیم ، منم از همون دسته عجله بکنا بودم ،
اقا یه سوال بود زده بود نصیر الدین توسی ان را اختراع کرد ، چشتون روز بد نبینه من نصیر الدین توسی رو با زکریای رازی اشتبا گرفتم نوشتم الکل ??
کل بچه ها مردن به معنی واقعی کلمه از خنده ...
معلم برگشت گفت: تو اگر به جا این خوزولات میشستی یکم درس میخوندی من بهت قول میدم سکته کنم از خوشحالی ?????
گفتم خو خانم اشتباه پیش میاد
گفت : اشتباه داریم تا اشتباه مغزت کجاستتتتتت ؟! چند سالته مگه ??
ل*ب کلام که تا یک هفته ریموم کردن لاکردارا??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اخر سوتی که دادم این بود که با یه تیپ مثلا خفن می خواستم برم کلاس زبان
رفتم و تموم شد و نمی دونستم چرا نگاه همه رومه
بعد فهمیدم که شلوارم رو برعکس پوشیده بودم ???S1906. GifS1906. Gif

آخرین ویرایش توسط مدیر:
چون سوتی زیاد میدم آخریش درست یادم نمیاد ولی بدترین یا شاید باحال ترینش اینه سره کار آخره شب بودودیگه از خستگی نایه فک زدن نداشتم اومدم به صاب کارم بگم تراکت گفتم اتیکت بایه اعتماد به سقفی گفتم نفهمیدومنم به روخودم نیاوردم بعده یه مکثی گفت خانم ناسخیان منظورتون همون تراکت بود دیگه داشتم منفجرمی شدم امیدوارم براتون پیش نیاد Hanghe. Gif :rolleyes::confused:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من سوتی نمیدم نمیدم وقتی دیع سوتی میدم بد جوری میدمااااا
خالم برام ویس فرستاده بود
اولش گف خاله جون نگا
بعد منم گفتم جون خاله?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
رفته بودیم گوشی فروشی که برای خاله‌ام‌گوشی بخریم و من هم میخواستم مدل گوشی مامانم رو بگم که اشتباهی تلفظ کردم.
گَلِکسی رو گفتم گِلَکسی و مرده هم میگفت ما همچین گوشی نداریم و من هم اسرار میکردم که داریم ???
وایییچقدر بده

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Elyas

کاربر انجمن
کاربر انجمن
90
پسندها
پسندها
216
امتیازها
امتیازها
33
سکه
0
آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین