دوستم یه دختره رو آورده بود تو گروه دوستانه مون به اسم مرجان . منم ازش خوشم نمیومد و رفتم گفتم این مرجان مزخرف فلان فلان شده رو بنداز بیرون.
خودش لفت داد و بلاکم کرد .
بعدا فهمیدم تو پی وی خودش بهش گفته بودم ??
امروز رفتم تو کوچه، که مثلا قدم بزنم. دلم یه نمه گرفته بود... حالا داشتم از سر کوچه بر میگشتم که برم ته کوچه و باز برگردم سر کوچه?یه مرده فروشگاه داره سر کوچه، خیلی هم محترمه... من رو هم به فامیلم صدا میکنه!
یهو در اومد فامیلم رو گفت، من برگشتم گفتم بله؟!
گفت من چندروزه احساس میکنم بیمارم، ممکنه کرونا داشته باشم؟! گلوم درد میکنه.
منم با یه اعتماد به نفس زیاد گفتم آقای خیاط سرفه درد هم دارید؟!??
آخرین سوتی که نمیشه گفت گندی که زدم قبل از کرونا بود.
با رفیقم رفتیم بیرون من لاف میکندم که 100هزارتومن تو کارتم دارم اونم گفت بریم پیتزایی گفتم باشه. آقا خلاصه رفتیم و سفارش دادیم بعد که خواست حساب کنه یه گله پسر از اینا که معلوم بود مال اینجا نیستن اومد تا کارت و کشید رمز و گفتم مرد در اومد گفت موجودی نداره. تازه فهمیدم کارت و اشتباهی آوردم. دوستم هی ازم نشگون میگرفت. با صورتی پایین افتاده از مغازه رفتیم بیرون و مغازه مامان دوستم پایین بود رفتم و پول قرض کردم و گفتم فردا تو مدرسه بهت میدم اونم باشه ای گفت. وقتی دوباره وارد پیتزایی شدیم پسرا از خنده منفجر شدن و از مغازه بیرون رفتن.
یعنی من حاضر بودم اون لحظه بمیرم اینطوری نشه.
اخرین سوتی من سر کلاس مجازیه زبان بود ?
معلممون چندتا سوال داد و گفت جواب بدید . بعد ماهام همه عجله برا اینکه سوالا رو زود جواب بدیم ، منم از همون دسته عجله بکنا بودم ،
اقا یه سوال بود زده بود نصیر الدین توسی ان را اختراع کرد ، چشتون روز بد نبینه من نصیر الدین توسی رو با زکریای رازی اشتبا گرفتم نوشتم الکل ??
کل بچه ها مردن به معنی واقعی کلمه از خنده ...
معلم برگشت گفت: تو اگر به جا این خوزولات میشستی یکم درس میخوندی من بهت قول میدم سکته کنم از خوشحالی ?????
گفتم خو خانم اشتباه پیش میاد
گفت : اشتباه داریم تا اشتباه مغزت کجاستتتتتت ؟! چند سالته مگه ??
ل*ب کلام که تا یک هفته ریموم کردن لاکردارا??
اخر سوتی که دادم این بود که با یه تیپ مثلا خفن می خواستم برم کلاس زبان
رفتم و تموم شد و نمی دونستم چرا نگاه همه رومه
بعد فهمیدم که شلوارم رو برعکس پوشیده بودم ???S1906. GifS1906. Gif
رفته بودیم گوشی فروشی که برای خالهامگوشی بخریم و من هم میخواستم مدل گوشی مامانم رو بگم که اشتباهی تلفظ کردم.
گَلِکسی رو گفتم گِلَکسی و مرده هم میگفت ما همچین گوشی نداریم و من هم اسرار میکردم که داریم ???
وایییچقدر بده