نقد کاربر نقد رمان طعم انتقام | حدیث رسولی

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Elena
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
مشاهده فایل‌پیوست 79189
عنوان رمان: طعم انتقام
ژانر: تراژدی، عاشقانه
نویسنده: حدیث رسولی‌
خلاصه:
وقتی زمین خوردم، برای بلندشدن و جبران غرور خرد شده‌ام چه کودکانه چنگ زدم به شاخه هایی که روزهای آخر را با درخت می‌گذراندند، بر سر یک تصمیم آنی قم*ار کردم این زندگی را و انتقام لحظه‌ای خوش را از من گرفت و نیامد روزی که بتوانم جبران کنم.
من غرق در اشتباهات شدم و موج های انتقام من را به جلو پرتاب کردند، بدون فرصتی برای اعتراض خود را به دست دریایی از اشتباه دادم و غرق می‌شود زندگی من و این است: پایان تلخ انتقام.
لینک رمان: کلیک کنید!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
43565_2cd1f758b5974a1b1c7e9cda7c31847c.png

بسم‌تعالی
نویسنده عزیز از شما بابت انتقاد‌پذیری و احترام به نظرات دنبال‌کنندگان رمانتون سپاس‌گذاریم.
خواهش‌مندیم پس از ایجاد تاپیک نقد کاربران مروری بر قوانین ساب نقد کاربران داشته باشید؛
?️قوانین ساب نقد کاربران

همچنین در صورت بروز هرگونه پرسش یا سوالی می‌توانید در تاپیک زیر مطرح کنید؛
?️تاپیک جامع پرسش و پاسخ تالار نقد

نویسنده ارجمند شما نیز می‌توانید انتقادات، پیشنهادات و شکایات خود را در تاپیک زیر با ما به اشتراک بگذارید؛
?️تاپیک جامع انتقادات و پیشنهادات تالار نقد

یاحق
مدیریت تالار نقد
@شکارچی(تیک)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام خدمت نویسنده‌ عزیز:

اسم رمان شما به نوعی کلیشه حساب میشه و استفاده از کلمه‌ی "انتقام"، واژه‌ای هست که توی اکثر عنوان‌ها به گوش می‌خوره، هیچ‌هیچ غیرقابل انجام نیست و فقط باید بخواین، با کمی فکر و ویرایش می‌تونین اسم جذابی انتخاب کنین.

خلاصه‌ی مختصر و کوتاهی بود اما می‌تونست قوی‌تر نوشته بشه.

شروع تقریبا خوبی نداشت و باید با کمی معما یا هیجان شروع می‌شد تا خواننده رو ترغیب به خوندن کنه.

داستان کلی رمان حول محور انتقام‌گیری می‌چرخه و خب باید به تکراری بودنش هم پرداخت، موضوعی که هرکسی سراغش میره.
اتفاقات هیجان‌انگیز ابتدای رمان نیافتاد و همون چیزهایی بود که می‌شد حدس زد، در صورتی رمان جذاب میشه که برای خواننده قابل حدس زدن نباشه.. نه زیادی گنگ و نه زیادی کلیشه، متعادل!
فضاسازی و توصیفات ضعیف بود و به عنوان اولین رمان، این ایرادات یه‌جورایی تقریبا عادی و اگه تاپیک‌هایی راجع به فضاسازی، توصیفات و.. رو بخونین متوجه اشتباهاتتون می‌شین‌.
پیشنهاد می‌کنم برای رمانتون مشاور بگیرین در رابطه با مورادی که گفتم.
درهرحال اینکه شما خیلی جدی قصد نوشتن دو الی سه رمان رو دارید ادامه میدین و روحیتون رو نباختین خیلی خوبه.

امیدوارم شاهد پیشرفتتون باشیم، قلمتون مانا??

"تیم کتابخوان"

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین