رمان آسمان آذر که دیشب تموم کردم واقعا جذاب بود!
زندگی یه دختر و پسر روستایی رو به چالش میکشه که وقتی میرن شهر برای دانشگاه، با اینکه کلی توهین شنیدن اما شخصیت دختر خیلی با انگیزه بود و واسهی همسرش یه مرهم.
ولی بعد یه اتفاقاتی که پسره وارد عرصهی خاصی میشه، به اصطلاح جو اون فضارو میگیره و بهکل دختره رو يادش میره و یهجور مایهی ننگ میدونه، که اتفاقاتی میوفته و نشون چه بلایی سر دختره میاد..^^
درکل با سلیقهی من جور بود و کسایی که دنبال رمان روانشناسی میگردن این رو پیشنهاد میکنم?
رمان گسست اوهام از سروناز زمانی
خیلی وقت پیش خوندم ولی الان یکباره یادم اومد
اختلال دو شخصیتی رو تقریباً خوب توضیح داده بود و با توصیفاتش لبخند روی لبت میومد**
پسره روانشناسه و جاهای مختلفی با دو شخصیت دختر روبهرو میشه و فکر میکنه دوقلو ان در صورتی که...
کتاب ملت عشق از الیف شافاک
کتابی که توصیفاتش بینظیر بود و از هرلحظهی رمان میشد لذت برد.
من حس عجیبی بهش دارم...
داستان زنی که ویراستار یک نشریه هست و رمانی از یک نویسنده ناشناس رو باید ویرایش کنه و این رمان داستان زندگی شمس و مولاناست تا حدودی...
حتما بخونید**
کتاب النور و پارک
کتابی که جایزه بهترین هم گرفت
لحظات احساسیش واقعا قشنگه و برای نوجوونها میتونه خیلی جالب باشه
داستان دختری که نه هیکل خوبی داره نه صورت قشنگی، نه خانواده خوبی و توی مدرسه کلی اذیت میشه ولی پسری به نام پارک...
کتاب مغازه خودک*شی?
مغازهای که تمام فروشندههاش شامل یک خانواده هستن و خیلی هم ناامیدن و وسایل.هایی برای خودک*شی معرفی میکنن و میفروشن تا وقتی که یه پسر بچهای به دنیا میارن و حالا اون پسر بچه همیشه لبخند روی ل*ب داره...
کتاب کنار نرگسها جا ماندی از مائدهفلاح
عاشقانهای درون کتاب جای گرفته بود که با تمام احساس خواننده بازی میکرد. انگار مائدهجان بخشی از احساسات خودشون رو به کاراکترها داده بودند و جون گرفته بودند شخصیتها.
عملا سه نفر عاشق، درحال ساختن رمان بودند. مائدهجان، یلدا، و مرد شخصیت اصلی! و معماها و چالشهایی که برای یلدا به وجود میاومد واقعا به بهترین شکل ممکن سنجیده و قرار داده شده بود.
که این واقعا فوقالعاده بود. اگر میخواید رمانی عاشقانه بخونید، این اثر رو از دست ندید و بخونید!
دختری که رهایش کردی از جوجو مویز
داستان در دو زمان متفاوت جنگ جهانی اول و سال ها بعد از اون اتفاق میافته
یه تابلو نقاشی از زن قوی داستان که گم میشه و سالها بعد توسط زوج جوانی خریداری میشه و خلاصه داستان زیبایی داره
رمان شرق بهشت از جان اشتاین بک واقعا فوق العاده است توصیه میکنم بخونیدش
که جزئیات زندگی دو خانواده تراسک و همیلتون و ماجراهای در هم پیچیده اونهارو روایت میکنه و در این بین اشاراتی هم به کتاب مقدس و داستان حضرت آدم و فرزندانش داشته که از نظر کلیت داستان به این داستان برمیگرده
هری پاتر
بیخانمان
سفر به مرکز زمین
کیمیاگر
رمان زیبایی هستن که دوس دارم معرفی کنم.