کارگاه آموزش داستان نویسی؛ دوره اول| بحث و گفتگو

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام تلما جان،‌ خسته نباشی عزیزم.‌ متشکر از تدریس عالی که داری.‌ ??
فقط یک سوالی برام پیش اومده این هستش الان ما داریم روی چه مبحثی کار می‌کنیم؟‌ پیرنگ اگر اشتباه نکنم باشه...‌ درسته؟
و اینکه یک نکته‌ی ظریف و کوچیک می‌خواستم بگم،‌ اونم این هستش که اگر در حین توضیحات عالی که میدی یک‌سری مثال هم بیاری ^مثال‌هایی با توجه با هر مبحثی که میگی^ احساس می‌کنم این تدریس عالی شما،‌ عالی‌تر میشه.‌‌ برای مثال حس میکنم یکم اولین مبحثی که توضیح دادی ^فاصله هنرمدانه^ مثال کم زدی.‌ گرچه که من اصلاً جسارتی برای تدریس عالی شما ندارم جانان.‌ تنها یک نظریه کوچک بود.‌
متشکر از شما،‌ خسته نباشید بانو.?☘

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام تلما جان،‌ خسته نباشی عزیزم.‌ متشکر از تدریس عالی که داری.‌ ??
فقط یک سوالی برام پیش اومده این هستش الان ما داریم روی چه مبحثی کار می‌کنیم؟‌ پیرنگ اگر اشتباه نکنم باشه...‌ درسته؟
و اینکه یک نکته‌ی ظریف و کوچیک می‌خواستم بگم،‌ اونم این هستش که اگر در حین توضیحات عالی که میدی یک‌سری مثال هم بیاری ^مثال‌هایی با توجه با هر مبحثی که میگی^ احساس می‌کنم این تدریس عالی شما،‌ عالی‌تر میشه.‌‌ برای مثال حس میکنم یکم اولین مبحثی که توضیح دادی ^فاصله هنرمدانه^ مثال کم زدی.‌ گرچه که من اصلاً جسارتی برای تدریس عالی شما ندارم جانان.‌ تنها یک نظریه کوچک بود.‌
متشکر از شما،‌ خسته نباشید بانو.?☘
سلام عزیزم
از مثال منظورت به داستان های نمونه و‌.‌.. هست؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام عزیزم
از مثال منظورت به داستان های نمونه و‌.‌.. هست؟
منظورم برای مثال جمله یا پاراگرافی هستش که نمونه‌ای که دارید توضیح میدید را توصیف کند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
چه خلوته?‍?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین