جلوه بخت تو دل می برد از شاه و گدا
چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی
”حافظ”
تولدت مبارک مبارک عزیزدلم
”حافظ”

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ممنون?جلوه بخت تو دل می برد از شاه و گدا
”حافظ”
مرسیتولدتون کلی مبارک باشه?
ممنون ?مبارکه زن آیان ^^
ممنون عزیزم?تولدتون مبارک?
ممنونم?مبارک باشه?
مرسی?مبارکه عزیزم^??
صداش خیلی قشنگه??اااا این ایموجیه???
اصلا شروعش نفسمو گرفت??(هلو لاو)
واقعا جاهل بودیم?جالب اینجاست منم هر موقع بهش فکر میکنم نمیتونم به نتیجه برسم! آدما نمیتونن فقط برای یه رمان با هم صمیمی بشن، پس این رمانا فقط یه جرقه کوچیک بوده تا همو پیدا کنیم، اونم بعد ۷ سال همکلاسی بودن??
چه پیوی ارزشمندی??باید بهت بگم پیوی من و تو شده دفترچه خاطراتم?![]()
قتنثنثنثممثمثممثمثمثممثق وای نه دیگه واقعا گریم گرفتتتت????تو ارزوهای پشت دفترچهم همیشه پیدا کردن یه دوست صمیمی نوشته میشد. به خودم میگفتم یکی باشه بیرون از مدرسه هم بخوام باهاش دوست باشم، یکی باشه که همیشه باشه، یکی که تو همچی باشه، واقعا از ته دل بخوام باشه تو زندگیم. فکر میکردم تو یه مدرسه جدید پیدا میکنمش. یه بار دفترچه خاطراتم رو اشتباهی اوردم مدرسه، عارفه یواشکی خوندش??? بهم گفت مگه تو با فلانی دوست نیستی؟ گفتم نه اون فقط برای مدرسه هست، هیچ کدوم از بچههامون به سبک من نمیان. اون موقع هنوز تو رو نشناخته بودم??
آررره??یادته قبلا چقدر اروم بودم؟!?اصلا نه بیرونی نه تفریحی...(ابتدایی حذف کن??)
خب من این جمله زیبارو از تو شنیدم و زین پس همه چیز تکراریست???تو که اومدی دوباره جون دادی بهم، زندگیمو قشنگ کردی، باعث شدی اون شور و اشتیاق برگرده... پس ممنونم?
خیلی خوشحالم پنج شنبه میخوام ببینمت?
تستسننسنسنسنث بالاخره هفت خان رستم رو رد کردم و اووومدم (البته هنوز نیومدم)من این تولدو فقط بخاطر دیدنت گرفتم وگرنه اونجا تو نباشی که حال نمیده??![]()