طنز مطالب طنز و سرگرم کننده

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع افـــرا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • برچسب‌ها برچسب‌ها
    #طنز
تو خونه شمام یه کیف قدیمی و داغون هست که همه مدارک مهم و توش می‌زاین؟! لامصب تجزیه ناپذیره

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من پول و ماشین و خونه نمی‌‌خوام من تورو می‌خوام عشقم... جمله‌ای که پسرا آرزو شنیدنش و دارن ولی کور خوندن... زززززززززرررررررشککککککک

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دعای بیشتر چاق‌ها:
خدایا اگه منو لاغر نمی‌کنی لااقل دوستامو چاق کن.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
شب از قلبم پرسیدم: چرا خواب به چشمان من نمی‌آید؟! گفت: چون بعدازظهر عین خر خوابیدی الکی هم واس من ادای عاشقارو در نیار!!
واقعا از قلبم انتظار نداشتم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
پیرمرده اونقدر تو حج به ستون شیطان محکم و دقیق سنگ میزد که شیطان تو بلندگو اعلام کرد: گودرزی از ایران یواش تر بزن حیوان، گولت زدم، پول بورس تو رو که من نخوردم??????? ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

آخرین ویرایش توسط مدیر:
غضنفر میره سربازی تو آموزشی بهش میگن اگه 3 تا دشمن اومدن سمتت چه میکنی؟ گفت پدرشونو در میارم. گفتن اگه 4 تا بیان چطور!؟ گفت آسفالتشون میکنم. گفتن اگه 5 تا بیان و تو فقط 5تا تیر داشته باشی چی!؟ گفت میزنم لهشون میکنم. گفتن آفرین به شجاعتت. گفتن حالا اگه 70 نفرو 3تا هواپیما و 5تا تانک بیان چی؟ گفت میرینم تو ارتشی که غیر من کسیو نداره ??? . . ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یارو ازدواج میکنه زنش بعد از چهار ماه و نیم زایمان میکنه شوهره ازش میپرسه : ببینم بچه نباید بعد از نه ماه بدنیا بیاد ؟?? زنش میگه : تو چند وقت با من ازدواج کردی ؟ یارو میگه چهار ماه و نیم زنش میگه من چند وقته با تو ازدواج کردم یارو میگه چهار ماه و نیم. زنش میگه: بفرما رو هم میشه نه ماه یارو میخنده زنشو ب*غل میکنه میگه : ببخشید سر یه حساب کتاب ساده داشتم بهت شک میکردم??? ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خانومه فیش گاز رو برده بانک پرداخت کنه، به یارو پشت باجه میگه ببخشید آقا، شما گازم میگیرید؟ طرف گفته: نه خانم من فقط جفتک میندازم، اون یکی همکارم هم گاز میگیره، هم پارس میکنه...?? ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

آخرین ویرایش توسط مدیر:
غضنفر : بیا این سوپو مزه کن ! ﮔﺎﺭﺳﻮﻥ : ﺧﯿﺮﻩ ﺍﯾﺸﺎﻻ ، ﭼﯿﺰﯼ ﺩﺍﺭﻩ ؟ ﻏﻀﻨﻔﺮ : ﻓﻘﻂ ﻣﺰﻩ ﮐﻦ ﮔﺎﺭﺳﻮﻥ : ﺍﮔﻪ ﺳﺮﺩﻩ ﺑﮕﻢ ﻋﻮﺽ ﮐﻨﻦ ﻏﻀﻨﻔﺮ : ﺩﺍﺭﻡ ﺧﻮﺍﻫﺶ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻣﺰﻩ ﮐﻦ ﮔﺎﺭﺳﻮﻥ : ﻣﻦ ﺩﺍﺭﻡ ﺧﻮﺍﻫﺶ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺍﮔﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﮐﻢ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﮕﻮ ﻏﻀﻨﻔﺮ : ﺑﺮﺍﺩﺭ ﻣﻦ ، ﻣﯿﮕﻢ ﻣﺰﻩ ﮐﻦ . ﯾﻌﻨﯽ ﻣﺰﻩ ﮐﻦ ، ﺑﻪ ﺣﺮﻓﻢ ﮔﻮﺵ ﺑﺪﻩ ﮔﺎﺭﺳﻮﻥ : ﺑﺎﺷﻪ ﺍﻻﻥ ﻣﯿﭽﺸﻤﺶ ، ﻗﺎﺷﻖ ﮐﺠﺎﺱ ؟ ﻏﻀﻨﻔﺮ : آﻫﺎ !؟ ﻗﺎﺷﻖ ﮐﺠﺎﺳﺖ ﻣﺮﺗﯿﮑﻪ? ??? ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

آخرین ویرایش توسط مدیر:
لباسشویی خونه ما خیلی پیشرفتس کار نداره چه رنگی بهش تحویل دادی نگاه میکنه چه رنگی بهت میاد همون رنگی رو بهت تحویل میده?? ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین