طنز مطالب طنز و سرگرم کننده

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع افـــرا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • برچسب‌ها برچسب‌ها
    #طنز
دیشب بی‌خوابی زد به سرم؛ منم زدم تو سرش ... ? بيشعور رو من دست بلند ميکنه...!!! ???

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من نه خر درون دارم که احساساتی شه… نه سگ درون که پاچه بگیره… من فقط یه خرس درون دارم که یا خوابه یا گشنشه??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ﻣﻦ ﻫﻨﻮﺯ ﺳﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﭼﺮﺍ ﺑﺨﺎﺭﯾﺎ ﺑﺨﺎﺭ نمیڪنن ﺧﻮﺩ ﺩﺭﮔﯿﺮﯼ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺗﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﺧﻮﺩﻧﻮﯾﺲ ﻫﻢ ﺧﻮﺩﺵ ﻧﻤﯽﻧﻮﯾﺴﻪ ?? ﺁﺧﻪ ﭼﺮﺍ ﺍﻟﮑﯽ ﺍﺳﻢ ﻣﯿﺬﺍﺭﯾﻦ؟☹️?? ???

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بابام کله پاچه گرفته بود صدام کرد پسر بپر اون مسواک که باهاش دندونای گوسفند رو پاک میکنیم بیار... پرسیدم کدوم!؟ گفت همون نارنجیه ک توام باهاش مسواک میکنی دیگه.??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
این جمله "خنده بر هر درد بیدرمان دواست" چرنده. عموم کرونا داشت قلقلکش دادیم بخنده خوب بشه، جلو مهموناش گوزید از خجالت مُرد☹️?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مادربزرگم یه قرص رو زمین افتاده بود ورداشت خوردش گفتم چرا میخوری اصلا میدونی چیه این؟ ? گفت ننه من همه جام درد میکنه بالاخره برا یه جام خوبه دیگه ??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ﺩﯾﺸﺐ ﺑﭽﻪ ۱۰ ﺳﺎﻟﻪ ﻓﺎﻣﯿﻠﻤﻮﻥ ﯾﮑﯿﺸﻮﻥ ﭘﯿﺎﻧﻮ ﻣﯿﺰﺩ ? ﯾﮑﯿﺸﻮﻧﻢ ﮔﯿﺘﺎﺭ … ? ﺍﻭﻥ ﻭﻗﺖ ﻣﻦ ده ﺳﺎﻟﻢ ﺑﻮﺩ ﺳﻌﯽ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺑﺎ ﺯﯾﺮ ﺑﻐﻠﻢ ﺻﺪﺍﯼ ﮔﻮﺯ ﺩﺭ ﺑﯿﺎﺭم!!! ?✋ ﻧﺨﻨﺪ امکانات نبود ??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دختره داشته نماز میخونده خواهر کوچولوش اومده میگه: بسه دیگه خدا رو خسته کردی، مگه فقط تویی که شوهر میخوای...؟!??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آقا داماد چه کارن؟ نظامی اند...? چه خوب، کجا؟ نیرو انتظامی، سپاه یا ارتش؟? کلش? کجا؟ کلش دیگه! کلش آف کلنز اتک میزنند?? ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یه سلامی هم بکنیم به اون بدبختی که تولد دوس دخترش یه هفته قبل از ولنتاینه سلام بد بخت وام نمیخوای؟???

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین