تولدت مبارک عزیزم:»»»»»
آخرین ویرایش توسط مدیر:
مرسی معاون??تولدت مبارک نگین?
بنظرم درستش اینه بگم تولد توعم مبارک باشه..ولی مثل اینکه فقد تولد منه..مرسی پسر انیمه ای??❤مبارک باشهههههههههه
انشالله کلی حال خوب و دل خوش
انشالله به تمام آرزوهات برسی
و دارای زندگی با عزت
پر از لذ*ت
و رحمت
و نعمت
و اینا داشته باشی و خلاصه خییییلی خیلییییی تولدت مبارک باشه
مرسی الماسم..فدات قشنگ من?❤تولدت کلی مبارک عزیزم ??
آرزو هات خاطره بشن قشنگم?
مرسی جان من..?تولدت مبارک نگین عزیزم❣
بمونی برام باهم غیبت کنیم??
مرسی آتیای نازم?❤تولدت مبارک نگینا ??
مرسی بیبی قشنگم?تولدت رو تبریک میگم گل...
با آرزوی بهترین ها![]()
مرسی نبات مهربونم?تولدت مبارک زیبا?
من نسبتا میشناسمت?نمیشناسم
اما خب...
تولدت مبارکا دختر زیبا^^
حال دلت خوب:aiwan_light_heart:
مرسی عزیزم??تولدت مبارک نگینا به تک تک آرزوهات برسی?
مرسی پیشوی من??تولدت مبارک مامان پیشی ??
مرسی بیبی خفن?❤?تولدت مبارک نگینا?![]()
مرسی نارسیسوی من❤?تولدت مبارک پیشی??
مرسی بیبی ناز❤❤تولدت مبارک لاو قشنگم??
مرسی جانم❤?تولدت مبارک عزیزم ??
یعنی شکموووو??عهه
ببین چه به موقع رسیدم
این همه شور و غوغا در وجودم بخاطر کیک بود???
تولدت مبارکککک
ایشالا همیشه تولدت باشه
کیک باشه??
ارزوهات خاطره شن
بوس بوس قشنگ ترین زشتک دنیا?
?
![]()
مرسی بیبی نازم?❤مشاهده فایلپیوست 98449تولدت یه عالمه مبارک باشه زیباترین{?}
مرسی دلبر?تولدت پرتکرار نگین قشنگم?
وایی مرسی عافتابی من?❤نگین بانوی عزیز?
زمستونت گرم، پرِخوراکیای خوشمزه??
امیدوارم خیلی بهت خوش بگذره همیشه?
مرسی حورایی?❤نگینننن
تولدت کلی مبارک باااشه???
دختر جذاب انجمن صحیحه ولی..مرسی?❤ببین تولد کی هست!
زشت ترین دختر انجمن ?
تولدت مبارک دختر زشت
حال دلت همیشه خوب![]()
مرسی عشق..وایی پیشیارو??❤مشاهده فایلپیوست 98476
ببین تولد کیــــــــــه????????
تولدت مبارررررررک ننهی پیشیها حامی پیشیهای انجمن????
آرزوهات بشه خاطره?
مشاهده فایلپیوست 98477کلیییییی مباررررررک باشششههههههه به تک تک ارزوهای قشنگت برسی جانم????
تو یک عدد دلبر زنبوری جذاب منی! اینو یادت نره..سلام
نگین، یه نفر که اومد و منو نجات داد. فک کنم قبلا هم بهت گفتم که تو مثل یه نوشته درخشان تو دفترچه زندگی منی. منی که داشتم با هزارتا چیز مقابله میکردم و از درون نابود بودم، فکر میکردم دیگه هیچ وفت نمیتونم هیچ کاری انجام بدم. نه خودمو میشناختم نه نیاز هامو. نگین مثل یه معجزه توی زندگیم اتفاق افتاد و بهم یاد اوری کرد هنوزم میتونم بخندم، شاید از ته دل نباشه ولی هنوز دوستی دارم که بتونم باهاش بخندم.
اون موقعی که تو سر و کلت پیدا شد، با اون شب بخیرای لعنتیت که باعث می شد به چت باکس خیره بشم و احساس کنم تو یه ادم خاصی. همه چیز از یه ریپلای شروع شد که گفتم من به شب بخیرات نمی رسم. البته قبلشم بودی ولی از اونجایی حافظه ی من خیلی خرابه درست یادم نمیاد، چون اون موقع برام یه کاربر مثل بقیه کاربرای سایت بودی.
تو اومدی و من نمیدونم چی شد که شدی پایه ثابت چت کردن تو چت باکس، تیکه کلامای مخصوصی که فقط برا تو ساخته بودمشون و ازشون استفاده میکردم. نمیدونم بقیه هم متوجه شدن یا نه ولی من یطوری رفتار میکردم انگار تازه عضو انجمن شدی در حالی که تو کلی دوست دیگه هم داشتی فقط من تازه تو رو پیدا کرده بودم.
چقدر خوبه که هستی، چقدر شیرینه وجود داشتنت. تمام چیزایی که بینمون شبیه هم بود، چیزایی که باعث میشد من دلبر و زنبور تو باشم و تو گل من.
راستشو بخوای من از اول بهمن پیگیر این بودم یادم بیاد تولدت کِیه، حتی از دنیز هم پرسیدم ولی ابن چند وقت انقدر درگیر بودم که به زور کارای خودمو یادم میموند.
کادویی برات ندارم، با توجه به اینکه هیچ چیز تو دنیا ارزشمند تر ار خودت وجود نداره نمیتونمم کادویی بخرم یا چیزی اماده کنم چون تو لیاقتت بیشتر از ایناس.
خیلی حرفام قاطی پاتیه ولی نیخوام بخاطر تمام لحظاتی که بودی و بهم کمک کردی خودمو پیدا کنم، مواقعی که کمکم کردی کارای دانشگاهمو درست کنم و هنیشه بوهام مهربون بودی، تمام چرت و پرتایی که بهم گفتیم و در کل بخاطر هر چیزی که بینمونه ازت تشکر کنم.
نگه داشتن یه را*بطه تلاش میخواد و امیدوارم تلاشی که با تمام وجود انجام میدم و انرژی ای که با وجود کم بودنش سعی مبکنم بین دوستامم تقسیمش کنم توانایی حفاظت از عشقمونو داشته باشه.
دوستدارت، مریم
??
پ.ن تولدت مبارک??
الان اومدی تولدمو تبریک گفتی بعدشم نفرین کردی..جزوه جزوه چیههه..من آدم جزوه نوشتن نیستم..حداقل میگفتی یه شَه زاده ای بیاد برام بنویسه??تولدت مبارک باشه نگینا???یه لحظه رفتم پروف مهدی دیدم برا تولدت نوشتی ترسیدم نکنه دیر اومدم?☹
به امید جزوه جزوه شدنت❤
مرسی که موشی ترینم?تولدت مجددا میارک عزیز ترین?
میدونم بیبی من..همینکه بیای بگی هعی مبارکه...من کلی ذوق میکنم..میدونی که آدم خوش ذوقیم!خب...
من میخواستم فردا تبریک بگم.
چون تو برای من فرق داری با بقیه و نمیتونم بیام خیلی رسمی تبریک بگم و...
احتمالا میدونی چقدر حساسم همه چیز به بهترین شکل ممکن باشه ?
دلم میخواست یه متن طولانی باشه همراه چند تا عکس قشنگ.
خیلی خسته بودم و احتمالا توی گپ کافه متوجه بشی چه چیزی باعث شد که حوصله نداشته باشم در واقع. اما همین الانم خیلی خستم واقعا جسمی... چون روز گذشته حسابی اکتیو بودم و کارام زیاد بود.
همراه نود و خورده ای پی وی سین نخورده انجمن
خستگی یه طرف فکر تولدت یه طرف، در نهایت نه خوابم برد و نه تبریک گفتم که گفتم یک دفعه بیام و خودمو راحت کنم :/
خب شرمنده که حتی توی تاپیک تولدت هم دارم غر میزنم :///
معمولا فرصت یه چت ساده هم با دوستانم برام فراهم نمیشه.
و چون فکر کردم فردا دیره الان این متن رو برات نوشتم 01:44
واقعا یادم نمیاد کی و دقیقا چیشد باهم آشنا شدیم و صمیمی شدیم فقط یادمه یک روز اومدی پیوی و کلی سئوال پرسیدی و....... :/
خیلی رفتارت و حرف زدنات و شخصیتت کیوته.(با فاکتور گرفتن اون رفتارت، اشاره به فرستادن عکس سوسک توی پروفایلم و استیکر کثیف)
یکی از مورد اعتماد ترین افرادی برای ما
و این خیلی برام ارزشمنده.
خیلی مهربونی و خاکی هستی با وجود اینکه آدمای جذاب معمولا مغرورن ولی تو خاکی هستی لاو و اصلا مغرور نیستی.
دلم میخواد این جمله رو به آدمای خیلی کمی که دوسشون دارم بگم :
کاش همهی آدمهای دنیا مثل تو بودن، اونوقت دنیا جای بهتری میشد...
تو هم جز اون تعداد کمی...
راستی بازم بگم با فاکتور گرفتن بعضی از کارای زشتت،(حرفمو پس میگیرم از فردا همه با سوسک و استیکر کثیف میان سراغم. #مزاح)
این متن خیلی فی البداهه و خودمونی شد و دلم می خواست خاطره بشه.
باید از این بابت خوشحال باشی چون میدونی من با هرکسی راحت نیستم.
در نهایت برات آرزوی موفقیت دارم.
خانمِ وکیل تولدت مبارک ?
مشاهده فایلپیوست 98500مشاهده فایلپیوست 98501
من فدای تو بشم نازم..غصه کسیو نخور..هر کی نموند نتونست لایق تو باشه..مشاهده فایلپیوست 98504قاسم قشنگم رفیق نازنین من، کلمه کم میارم برای توصیف تو...
یکم غمانگیزش کنم بعد از پری قرار نبود با کسی انقد صمیمی بشم؛ قرار نبود کسی تو دلم انقد عزیز بشه؛ تو تمام معادلاتم رو بهم زدی!
چی قشنگتر از اینکه انقد دوستت دارم که گاهی جای خالی خیلیا رو واسم پر کردی، زخمایی که زدن رو مرهم شدی تمام نبودنا رو تو بودی!
دوری، دوریم اما قلبم به تو نزدیکه امیدوارم متقابل باشه و میخام بدونی تحمل از دست دادن دوستی تو یکی رو دیگه ندارم??
معذرت که روز تولدت رو نمیدونستم کسایی که منو میشناسن میدونن حافظه قوی ندارم مخصوصا تولدا و اصن راجبش باهم صحبت نکردیم که بدونم.
قلب من رفاقت ما فراتر از مجازیه.
دوست دارم و امیدوارم یه روز بتونم بغلت کنم تو چشمات نگاه کنم و واقعی واقعی تو زندگیم جز عزیزترینام باشی❤
مرسی آیلای قشنگم?❤تولد خبرنگار گلمان هست؟
تولدت مبارک نگین جان
آن شاءالله موفق و همین قدر پرانرژی باشی. ?
مرسی دیان خوشگلم..معلومه ک نمیشم فقد دیان من??خب تولد یکی از مهربونترینا، زیباترینا، خوشقلبترینای انجمنه?❤
من به شخصه دیان این خانومم و هیچجوره راضی نمیشه نگه دیان??
خب باشه اصلا هرچی میخوای بگو?
نگین قشنگم، واقعا که اسم نگین برازندته❤ برای من که اینطوره... نگین زندگی من
تولدت خیلی مبارک ?❤?
مرسی گزلیمایی?تولدت مبارک عزیزم:»»»»»
مرسی سارا کوچولو??
تولدت مبارک خانم جذاب
:dev14:
بابزرگ واقعا شگفت زدم کردی?
مشاهده فایلپیوست 98511
از خدا میخواهم به آنچه که شایستهاش هستید دستیابید، نه به آنچه که در آرزوی آنید
زیرا که وسعت شایستگی شما بیشتر از بزرگی آرزوهایتان است
تولدتان مبارک
مرسی جانم?تولدت مبارک با آرزوی بهترینها?????
مرسی عزیزم❤تولدت کلی مبارک?❤