[ HBD هلالِ ماه ? ...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
تولدت مبارک بانو...??
امیدوارم همیشه موفق باشی و کتاب‌های قشنگت رو توی دستام بگیرم و با خوندن کلمه به کلمه نوشته‌هات،‌ غرق لذت بشم.
لبخند روی لب*ات همیشه مانا باشه عزیزم.??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تبریک تولد گفتن واقعا کلر سختیه ??

سلام حساس گِرگِرو

از مریم به تلمایی که همیشه اشکش دم مشکشه، تلمایی که دو تا کتاب چاپ کرده و کلی رویاهای قشنگ قشنگ تو کله پوکش داره. هر روز داره بهتر از دیروز می نویسه ونوشتن براش یه دغدغه اس، کتاب میخونه و برای بقیه کتاب میخره??????

اونروزی گفتی میخوای برام کتاب بخری من واقعا به یه کادو نیاز داشتم، ممنون که دلیل خوشحالیم شدی. اون کتاب واقعا قشنگ بود، خیلی زیاد قشنگ بود و حرفای دلمو میزد. من کلی چیز میز ازش یاد گرفتم.

برای من حرف زدن و ارتباط داشتن با دخترایی که دخترن و حساسن خیلی سخته، در گوشی بگم حرف زدن با همه برام سخته ولی با دخترا سختتره، دوستبمون بهم یاد داد میشه انجامش داد، شاید یکم سخت باشه ولی میتونم با یه نفر با همچین مشخصاتی دوست بشم و از بودن باهاش خوشحال باشم.

امیدوارم بعد این تولدت که هجده سالت کامل میشه و تبدیل به یه بچه ی زشت میشی بتونی تجربه های مفید بیشتری کسب کنی. تو تصمیم گیری قوی بشی، بتونی تفکراتت رو بسط بدی، نویسنده بهتری باشی، کلی ادم کتاباتو بخونن، به ارزوهات برسی و دل کلی بچه رو شاد کنی.
تولدت مبارک فاطیما ????
از فاطیمای گرگرو به مریم
مرسی که هستی، مرسی که بودی وقتایی که خیلی ناراحت بودم و خسته میشدم پیش تو گریه می‌کردم
الان واقعا تبریکتو دیدم بازم اشکم در اومد? خیلی هم دوست دارم من، کتاب چه قابلی داره؟ تو خیلی عزیزتر از این حرف‌هایی برام
امیدوارم دغدغه‌هات روز به روز کمتر بشن و بهتر معنی زندگی کردن و شادی رو بفهمی
مرسی بازم مریم❤

مشاهده فایل‌پیوست 98490

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تولدت مبارک بانو...??
امیدوارم همیشه موفق باشی و کتاب‌های قشنگت رو توی دستام بگیرم و با خوندن کلمه به کلمه نوشته‌هات،‌ غرق لذ*ت بشم.
لبخند روی ل*ب*ات همیشه مانا باشه عزیزم.??
مرسی عزیزدلم
تو یه دوست عالی هستی، خیلی مهربون و با معرفت❤ خوشحالم که باهات آشنا شدم?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مشاهده فایل‌پیوست 98493
تلمای عزیز من??
امیدوارم به همه‌ی آرزوهای قشنگت‌ برسی و همیشه لبت خندون و چشم دشمن‌هات‌ گریون باشه??‍♀️✨
تولدت مبارک ماه زیبا??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تولدت مبارک خوش قلم جان روز به روز بدرخشی و در آینده اینکه رمان هات و پشت شیشه های کتابفروشی ببینم??✨
دست راستت رو سر ما اینم یادت نره?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تبریک میگم قشنگم.
امیدوارم همیشه موفق و شاد باشی و همیشه ما بهت افتخار کنیم.

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
تولدت مبارک خوش قلم جان روز به روز بدرخشی و در آینده اینکه رمان هات و پشت شیشه های کتابفروشی ببینم??✨
دست راستت رو سر ما اینم یادت نره?
مرسی خانم روانشناس دوست داشتنی
فدات شم ایشالا چاپ رمان‌های زیبای خودت?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
مون با اینکه میدونم امروز تولدت نیس ولی توفیق اجباری شد حضور به عمل برسونم و بگم هر روزی که آدم بیدار میشه یه شروع و تولد دوباره‌ست❤
هر روز تولدت مبارک بیبی من?❤?
میدونی دوستیمون سخت شکل گرفت و قراره رفیقای سرسخت هم بمونیم.?
من امشب همش دارم سورپرایز میشم تولد تو و قاسم نازنینم ?
میون بدن دردامو بی‌خوابی پاشدم ی سر بزنم برم
پس فقط یه موز برمیدارم میرم???

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین