دلنوشته‌ی بطله‌‌الکربلا | نویسنده Madiheh

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Madiheh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
در بیداری کابوس‌ها و روانی غم‌های یک جفت چشمه‌ای که درفش آسمان را می‌تراود، پرستش تو بیداد می‌کند اما... با خداحافظی تو به لبخند پدر درود گفت و می‌دانم شاپرک‌های دلت، در خاموشی شمع نگاهش مرد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
در شریان‌های چشم‌ پدر به زینت، مهر را قلم زدی؛ به رقم خستگی‌های غم به دفتر اشک‌‌های اسارت صبر را نواختی. دیده‌های عالم در روشنی زبانت حُسن هاشم را دید... .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
میان تو و نامت، یک نامه‌ی جبرئیل فاصله بود؛ رایحه‌ی عجیبش را شاید همان لمحه آسمان هم لم*س کرده بود که در قعر دردهای تو، ابرش خون به ریه کشید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مصیبت هم بوی صبر گرفت. در سجده‌هایی که غنچه‌ی شیوایی بر چادرت پر می‌زند، معطر نشدن طرفه می‌شود.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Madiheh

نویسنده رسمی ادبیات
نویسنده رسمی ادبیات
شاعـر
464
پسندها
پسندها
1,037
امتیازها
امتیازها
153
سکه
171
در زوال عقل معراجی ز دل تابید. موج درخشان جاودانی بر زبان تو سوی طوفانی به دربار کفار می‌رفت... ساحل بی‌کران حقیقت، پذیرای کشتی استدلال توست سرور من.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
در خیل عظیم غربت و میان زنجيره‌ی اسارت، غنچه‌ی ریشه گرفته از شعف بر دامان نگاه‌ها می‌ریزد. عالم در آن تلخی ناگوار، قطره‌ی شیرین بودن تو را با تمام وجود پذیراست.

منظره‌ای چند در موزه‌‌ی خلقت، نام خدا فریاد می‌زنند؟ بدان میان تابلوهای رنگین، آنی که تو در سایه‌ی جور و با یک قلم سرخ از عاشورا به تن بوم زدی، شادتر است.

نهفته‌های عدالت پی تلنگری برای جوانه زدن، از صوت گلوی تو آب می‌نوشند... اگر سمفونی عدل‌خواهی را نمی‌نواختی، جوانه‌ها کی می‌توانستند امروز بر کوچه‌های شهر، دیجوری غم بپاشند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
در فکر آن گهواره‌ای هستم که در خون تاب می‌خورد، اما حاضر نبود اشک‌های فتور را طنابی برای رستن کند. آن تپش‌ها را از کجا خریده بودی بانو.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خسته‌تر از پاییز از شانه‌های زمانه غم می‌ریزد و جور همچون سروی که ازل ندارد از پشت به آدمیان خنجر جاهلی می‌کشد و تو بانوی من، سپر می‌شوی تا اسلام به بهار برسد.

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین