᯾مبهم᯾

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع KAFKA
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
طول میکشد عرض کنم این درد طولانی را.
-کوروش نامی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تو سریال "good fight" یه دیالوگ جالبی بود که می‌گفت: اگه میخوای بدونی که یه نفر رو برای زندگیت دوست داری، چشمات رو ببند و تصور کن بعد از ظهر خسته از راه میرسی و ماشین رو داری پارک میکنی و میفهمی که اون تو خونه منتظرته، اگه این فکر خوشحالت میکنه اون آدمِ زندگیِ توئه.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تو کتاب تنهایی پرهیاهو یه جمله قشنگ هست که میگه: کسانی که شما را دوست دارند، اگر هزار دلیل برای رفتن داشته باشند ترکتان نخواهند کرد‌، آنها یک دلیل برای ماندن خواهند یافت، همینقدر واقعی.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کاش می‌شد همیشه بودش
تو هر لحظه
تو هر ثانیه
اراده میشد پیشش می بودی
اوکیه ها قبول دارم باید سختی هم متحمل شد اما
گاهی وقتی ۱ ثانیه ازش بی خبرم
انگار میمیرم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‌من تمام شده‌ام، یک نقطه کنارم بگذارید.
-مهموم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

تو همونی هستی که میتونم کنارش خودم باشم همونی که وقتی از تموم دنیا و آدماش خسته شدم بهش پناه ببرم و تا اخر عمرم تو آغوشت باشم چون میدونم همیشه برای من بین دستات یه جایی هست. همونی که اصلا ترس از دادنش رو ندارم چون قرار نیست هیچوقت ترکم کنه، چون مثل عضوی از بدنم هستی که تا اخرش باهامه و بدون اون زندگی کردن هم برام امکان پذیر نیست.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
چقدر دلش می‌خواست فریاد بکشد و خشم خود را بیرون بریزد اما فقط به آرامی گریست، در آن دقایق تلخ گریه تنها وسیله‌ ای بود که روح نا آرامش را تسکین می‌ داد.
-نسرین ثامنی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دلتنگی، قوی‌ترین، واقعی‌ترین، و زیباترین حس دنیاست. خوش‌بخت‌ترین آدم‌ها کسانی هستند که کسی را در زندگی و جایی در قلب‌شان دارند، برای دلتنگ شدن. هربار که قلبم در سینه می‌لرزد، هربار که عطش دیدار دوباره تو نفس‌گیرتر از روزهای قبل می‌شود، هربار که مس*ت لحظه‌های با تو هستم، فکر می‌کنم که چقدر خوش‌بختم …:))))

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تلاش برای فراموش کردن کسی که دوستش داری مثل این میمونه که تلاش کنی کسی رو به یاد بیاری که اصلا نمیشناسی.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
هروقت پشت پنجره اونقد وایستادی که هوا کم کم روشن شه و بعدش یادت بره اصلا واسه چی وایستاده بودی دم پنجره بیا با من راجب پوچی صحبت کن.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین