᯾مبهم᯾

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع KAFKA
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
به خودم گفتم راحت باش، یک دلِ سیر گریه کن، بعد اشک هایت را خشک کن، دستمالت را کنار بگذار، به هیکل بزرگ ماتم زده ات تکانی بده و صفحه جدیدی را باز کن، به چیز دیگری فکر کن، راه بیفت و همه چیز را از نو شروع کن.
-آنا گاوالدا

آخرین ویرایش توسط مدیر:
از نظر روانشناسی علت اینکه وقتی کسیو از دست میدید خوابشو بیشتر می‌ بینید یه حقه از طرف مغزه تا با غمِ نبودن اون شخص کنار بیایید، مغز حقه های زیادی میزنه که درد های ما کم بشه و زخم ها التیام پیدا کنن اما ما مقاومت میکنیم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آدم اولش چندان متوجه نمیشه. زمانی میرسه که دیگه حوصله‌ی انجام هیچ کاری رو نداره. چیزی توجهش رو جلب نمی‌کنه و گوشه‌گیر میشه. اما این بی حوصلگی از بین نمیره، بلکه باقی میمونه و روز به روز هم شدت پیدا میکنه و به مرور بدتر و بدتر میشه. آدم احساس خلا و پوچی میکنه، از دنیا و از خودش بدش میاد. اونوقت این احساس کم کم از بین میره و دیگه اصلا هیچ احساسی وجود نداره. آدم نسبت به همه چیز بی تفاوت میشه. دنیا به نظر یکی کاملاً غریبه میرسه و دیگری حاضر به پذیرفتن هیچ مسئولیتی نیست. آدم خنده و گریه رو فراموش میکنه. اونوقت قلب ها یخ میزنه، دیگه کسی کس دیگه رو دوست نداره. وقتی کار به اینجا رسید، دیگه بیماری درمان پذیر نیست و بازگشتی وجود نداره.‏

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تمام من دارد تو میشود باور میکنی؟
-محمدعلی بهمنی

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ایمان داشته باش به فردایی که بعد از یک شب تاریک میآد.
-رومن رولان

آخرین ویرایش توسط مدیر:
در جنون تو رفته‌ام از خویش.
-فروغ فرخزاد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

دلم ميخواد باهات حرف بزنم، تا صبح برات بگم، از همه چى تعريف كنم و طورى كه مكالمه هيچوقت تموم نشه، هيچوقت خسته نشيم، ولى بعضى وقتا كلمه ها قدرتشون رو از دست ميدن، نميتونم روشون تمركز كنم نميتونم حرف بزنم نميدونم چى ميشه كه يهو لال ميشم و موتور صحبتم ميسوزه بخاطر همين مجبور ميشم سكوت كنم اگه تو هم حرف نزنى، من نميتونم چيزى بگم، تهشم يه موزيک خوب ميفرستم، بهت ميگم شب بخير، تو هم يه موزيک ميفرستى و ميگى شب بخير. امشبم نشد، فداى سرت.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مرا ببر آنجا که بودنت تمام نمی شود.
-مریم قهرمانلو

آخرین ویرایش توسط مدیر:
به نظرم قشنگترین شکلی که میشه به کسی دوست داشتنمون رو نشون بدیم اینه که بهش ثابت کنیم اون آدم کافیه. برای خوشحالی، برای عشق، برای آرامش، برای تکیه کردن، برای پا به پای هم تلاش کردن، برای همه اینا کافیه.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بعضی آدمها باعث میشوند که خنده شما کمی بلندتر لبخندتان کمی درخشان تر و زندگی تان کمی بهتر شود. سعی کنید یکی از این آدمها باشید.
-گراهام گرین

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین