᯾مبهم᯾

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع KAFKA
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

هربار که نگاهت می‌ کنم جمله‌ای آشنا به ذهنم می‌ رسد، در این سرزمین هنوز چیزی هست که ارزش زندگی کردن دارد.
-محمود درویش

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تو دقیقا برام مثل همون لحظه هستی که شارژم یه درصده و به موقع میرسم خونه و گوشیمو میزنم به شارژ، مثل خوشحالی پیدا کردن پول ته جیب لباسای پارسالم، مثل آخرین تیکه‌ پیتزا، مثل بوی خاک بارون خورده، مثل آخرین زنگ مدرسه، مثل ذوق نخوابیدن شبی که فرداش میخوای بری اردو، مثل استرس اولین قرار، مثل قدم زدن رو ماسه های ساحل، مثل حسی که وقتی وارد مغازه لوازم تحریری میشی و یه عالمه چیزای قشنگ میبینی، مثل حسایی قشنگی که هر بار تجربشون کنی هیچوقت برات تکراری نمیشن و همیشه دوست داشتنین.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

‏آدم‌ هایی که برای مدت خیلی طولانی تنها بوده‌اند گاه زودرنج و پرتوقع و گلایه‌ مند می‌ شوند. تنهایی جزیره‌ ای است که گاه باید به آن سفر کرد، اما نباید به آن مهاجرت کرد، در آن اقامتِ دائم گزید و شهروندش شد.
-ابراهیم سلطانی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یه دیالوگ مودی تو فیلم برادرم خسرو هست که میگه: حالم بده، چرا هیچکس نمی‌فهمه؟ اصلا دیگه هیچی نمی‌دونم، مخم نمی‌کشه عقلم جایی قد نمیده، نمی‌دونم کی‌ام چی‌ام، اصلا چی میخوام، هیچوقت چیزی عوض نمیشه چون دنیا همیشه همینی بوده که هست، چون هر طرف رو که نگاه می‌کنی یجوری حالت بد میشه، من برعکس تو نمیتونم خودم رو گول بزنم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مهم نیست دورِ من چقدر شلوغ یا خلوت باشه، تو همون کسی هستی که من در همه حال بهش نیاز دارم، همون کسی هستی که وقتی اتفاقی میوفته زود میام تو صفحه چَتت تا واست تعریف کنم، همون کسی که تا یه آهنگ قفلی پیدا میکنم واست میفرستمش، همون کسی که بدون ترس از قضاوت همه احساساتمو واسش تعریف میکنم، همون کسی که بهم اجازه میده خودم باشم و خودم رو دوست داشته باشم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

در برابر بی مهری آدم ها هیچ نمیگویم، فقط سکوت و سکوت و سکوت، دیگر نه انرژی توضیح دادن دارم و نه حتی حوصله اش را.
-فروغ فرخزاد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

بی هیچ سوالی و جوابی بغلم کن، خسته تر از آنم که بگویم به چه علت.
-یاسر قنبرلو

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تو دریا شنا کن، تو جاده ها سفر کن، ستاره هارو بشمار، عشق واقعی رو پیدا کن، آزاد باش.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کاش میفهمیدیم آدمایی که زود عصبانی میشن و زود از کوره در میرن رو باید ب*غل کرد، سفت باید بغلشون کرد و بهشون فهموند که تنها نیستن، آدمای عصبی دردشونو نمیتونن بفهمونن به اطرافیان و هی میریزن تو‌خودشون شما فقط خشمشونو میبینید و قضاوت میکنید ولی نمیدونید تو طول روز چقدر بعضی اتقاقا تو دلشون سنگینی میکرد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
شاید باورتون نشه من از خودم توقع دارم ظاهر زیبایی داشته باشم، همه کتاب هارو خونده باشم، همه اهنگارو گوش کرده باشم، با استعداد و باهوش باشم، روابط اجتماعی بالایی داشته باشم، ورزش کنم و با دوستام وقت بگذرونم، دوست دارم برای اهدافم تلاش کنم و زندگی کنم ولی بعضی وقتا حتی نمیتونم از تختم بیام بیرون.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین