~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 339 پسندها پسندها 349 امتیازها امتیازها 63 سکه 488 5/9/26 #11 تو گریه میکنی و خنده میکند گلزار از این گریستن و خنده، بدگمان شدهایم
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,209 پسندها پسندها 8,668 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,448 5/9/26 #12 من سیه روز نبودم ز ازل هرچه کرد این فلک اخضر کرد
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,434 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,594 5/10/26 #13 Alirix گفت: من سیه روز نبودم ز ازل هرچه کرد این فلک اخضر کرد کلیک کنید تا گسترش یابد... دل به حق سجده کرد و نفس به زر هر کسی سر بر آستانی داشت
Alirix گفت: من سیه روز نبودم ز ازل هرچه کرد این فلک اخضر کرد کلیک کنید تا گسترش یابد... دل به حق سجده کرد و نفس به زر هر کسی سر بر آستانی داشت
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 339 پسندها پسندها 349 امتیازها امتیازها 63 سکه 488 5/10/26 #14 تو را پاسبان است چشم تو و من همی خفته میبینم این پاسبان را
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,434 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,594 5/10/26 #15 ~راوـــی~ گفت: تو را پاسبان است چشم تو و من همی خفته میبینم این پاسبان را کلیک کنید تا گسترش یابد... ای دوست، دزد حاجب و دربان نمیشود گرگ سیه درون، سگ چوپان نمیشود
~راوـــی~ گفت: تو را پاسبان است چشم تو و من همی خفته میبینم این پاسبان را کلیک کنید تا گسترش یابد... ای دوست، دزد حاجب و دربان نمیشود گرگ سیه درون، سگ چوپان نمیشود
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 339 پسندها پسندها 349 امتیازها امتیازها 63 سکه 488 5/10/26 #16 دل برای مهربانی پروراندن لاجرم جان به تن تنها برای جانفشانی داشتن
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,434 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,594 5/10/26 #17 ~راوـــی~ گفت: دل برای مهربانی پروراندن لاجرم جان به تن تنها برای جانفشانی داشتن کلیک کنید تا گسترش یابد... نام را ننگ بکشت و تو شدی بدنام وام را نفس گرفت و تو شدی مدیون
~راوـــی~ گفت: دل برای مهربانی پروراندن لاجرم جان به تن تنها برای جانفشانی داشتن کلیک کنید تا گسترش یابد... نام را ننگ بکشت و تو شدی بدنام وام را نفس گرفت و تو شدی مدیون
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 339 پسندها پسندها 349 امتیازها امتیازها 63 سکه 488 5/12/26 #18 نه هر نسیم که اینجاست بر تو میگذرد صبا صباست، به هر سبزه و گلش گذریست
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,434 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,594 5/12/26 #19 ~راوـــی~ گفت: نه هر نسیم که اینجاست بر تو میگذرد صبا صباست، به هر سبزه و گلش گذریست کلیک کنید تا گسترش یابد... تمام کارهای ما نمیبودند بیهوده اگر در کار میبستیم روزی کاردانی را
~راوـــی~ گفت: نه هر نسیم که اینجاست بر تو میگذرد صبا صباست، به هر سبزه و گلش گذریست کلیک کنید تا گسترش یابد... تمام کارهای ما نمیبودند بیهوده اگر در کار میبستیم روزی کاردانی را
Delaram* کاربر خودمانی کاربر انجمن حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 438 پسندها پسندها 2,520 امتیازها امتیازها 203 سکه 487 5/12/26 #20 آنکه آورد ترا، ما را برد اندرین دفتر پیروزه، سپهر آنچه را ما نشمردیم، شمرد