B Birdy کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 822 پسندها پسندها 141 امتیازها امتیازها 93 1/15/24 #1 زمان انتظار تمام شد ديگر شعر غمگيني نخواهم نوشت ديگر شعر غمگيني نخواهم نوشت كسي نميآيد قرار نيست بيايد ديگر شعر نخواهم نوشت آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
زمان انتظار تمام شد ديگر شعر غمگيني نخواهم نوشت ديگر شعر غمگيني نخواهم نوشت كسي نميآيد قرار نيست بيايد ديگر شعر نخواهم نوشت
B Birdy کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 822 پسندها پسندها 141 امتیازها امتیازها 93 1/15/24 #2 آنقدر خلاف موج شنا خواهم كرد تا رودخانه مسيرش را عوض كند يا غرق شوم در خوابي كه براي تو ديدهام آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
B Birdy کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 822 پسندها پسندها 141 امتیازها امتیازها 93 1/15/24 #3 هر روز که میگذرد تکهتکهام میکند مینشینم تکههای خودم را جمع میکنم کنار هم میچینم میبینم تکهای گم شده هر روز که میگذرد سبکتر میشوم زمانی اگر تکههای گمشده را پیدا کردی کنار هم بچین او باید من باشم باقی پازل بیمعنایی بود که در آن بازیگر و بازیچه را از هم نمیشناختی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
هر روز که میگذرد تکهتکهام میکند مینشینم تکههای خودم را جمع میکنم کنار هم میچینم میبینم تکهای گم شده هر روز که میگذرد سبکتر میشوم زمانی اگر تکههای گمشده را پیدا کردی کنار هم بچین او باید من باشم باقی پازل بیمعنایی بود که در آن بازیگر و بازیچه را از هم نمیشناختی
B Birdy کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 822 پسندها پسندها 141 امتیازها امتیازها 93 1/15/24 #4 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید)
B Birdy کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 822 پسندها پسندها 141 امتیازها امتیازها 93 1/15/24 #5 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید)
سمانه مدیر تالارتصویر وتالار ادبیات عمومی+گوینده آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار رمانخـور مقامدار آزمایشی جـادوگرانسپـید مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 616 پسندها پسندها 1,158 امتیازها امتیازها 153 5/26/25 #6 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید)
سمانه مدیر تالارتصویر وتالار ادبیات عمومی+گوینده آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار رمانخـور مقامدار آزمایشی جـادوگرانسپـید مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 616 پسندها پسندها 1,158 امتیازها امتیازها 153 5/26/25 #7 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید)