AdminAdmin عضو تأیید شده است. موسس کل سایت پرسنل مدیریت موسس کل سایت نوشتهها نوشتهها 153 پسندها پسندها 742 امتیازها امتیازها 133 سکه 309 پنجشنبه ساعت 15:01 #91 سارا مرتضوی گفت: من اومدم یه ایده زد به سرم توی قسمت پروف هر کس واسه خودش چیزی مینویسه ولی چون باز هم پیام میاد این ها میره صفحات دیگه و نمیشه خوند آیا امکان قسمتی به عنوان وبلاگ توی پروف هست؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام بخش وبلاگ بزودی فعال میشه برای وضعیت کاربر هم این بخش اضافه شد https://pixvid.org/image/02WAb
سارا مرتضوی گفت: من اومدم یه ایده زد به سرم توی قسمت پروف هر کس واسه خودش چیزی مینویسه ولی چون باز هم پیام میاد این ها میره صفحات دیگه و نمیشه خوند آیا امکان قسمتی به عنوان وبلاگ توی پروف هست؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام بخش وبلاگ بزودی فعال میشه برای وضعیت کاربر هم این بخش اضافه شد https://pixvid.org/image/02WAb
دیـوادیـوا عضو تأیید شده است. مدیر ارشد دپارتمان کتاب + مدیر تالار کپیست پرسنل مدیریت مدیر ارشد مدیر رسـمی تالار منتقد ادبی مترجم کپیـست اقدام شاخص همراه همیشگی کافه محبوب مسئولیت پذیر حرفه ای پشتکار خوب برتر فصل ارزشمند حمایت مدیر ارشد برتر سال فعال وفاداری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,734 پسندها پسندها 10,347 امتیازها امتیازها 503 سکه 4,573 جمعه ساعت 14:19 #92 سارا مرتضوی گفت: سلام من دوباره اومدم لطفا بعد از کپی در ورد، سایز قلم رو روی ۲۲ قرار بدین چون سایز آ۴ هست و پی دی اف میشه، موقع خوندن متن، ریز هست اگر قطع پی دی اف رو روی آ۵ بذارین بهتر خواهد بود خسته نباشید کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام وقت بخیر اثر رو روی A4 میذاریم و pdf میکنیم رو A5 امکانش نیست ولیکن از این به بعد سایز نوشتهها رو بالا میبریم مچکر
سارا مرتضوی گفت: سلام من دوباره اومدم لطفا بعد از کپی در ورد، سایز قلم رو روی ۲۲ قرار بدین چون سایز آ۴ هست و پی دی اف میشه، موقع خوندن متن، ریز هست اگر قطع پی دی اف رو روی آ۵ بذارین بهتر خواهد بود خسته نباشید کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام وقت بخیر اثر رو روی A4 میذاریم و pdf میکنیم رو A5 امکانش نیست ولیکن از این به بعد سایز نوشتهها رو بالا میبریم مچکر
سارا مرتضوی رمانخـور رمانخـور نویسنده افتخاری فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 1,952 پسندها پسندها 8,212 امتیازها امتیازها 453 سکه 6,754 دیروز ساعت 23:15 #93 دقسمت وبلاگ غیر از چیز دیگه ای فعال میشه و میشه کامنت گذاشت آیا؟