اتمام یافته مجموعه رمان کابوس افعی - جلد دوم | نویسنده فاطمه السادات هاشمی نسب

128604_97849f5714d0559802dc08271de3d9e2_343k.png

مجموعه: کابوس افعی
جلد دوم: وحشت در تنهایی
نویسنده: فاطمه السادات هاشمی نسب
ژانر: فانتزی، عاشقانه، معمایی، هیجان انگیز
ویراستار: @سادات.۸۲سادات.۸۲ عضو تأیید شده است.
سطح اثر: برگزیده
خلاصه:
حالا همه چیز را می‌دانیم؛ اما انگار هنوز هم حقیقت ماجرا تنها این نیست! پس از سقوط قصر آزتلان و تولد آن آتش سیاه، سرنوشت آزتلان تغییر کرد. پرنسس به دنبال راهی برای فرار می‌گردد تا خود را از بار عذاب وجدان آزاد کند. اما این‌بار، موجوداتی جدید به دنیا آمده‌اند و این شاید از قدرت تازه متولد شده هایدراست. به راستی او کیست؟ اصلاح می‌کنم، بهتر است بپرسیم او واقعا چیست؟!

کپیست: @Parnian

آخرین ویرایش:
124420_029b58f3e8753c31b4c2f3fccfbe4e16.png

نویسنده‌ی عزیز؛
ضمن خوش‌آمد گویی و سپاس از انتخاب انجمن کافه نویسندگان برای انتشار رمان خود،
خواهشمندیم قبل از تایپ رمان، قوانین تایپ رمان را مطالعه فرمایید:
[قوانین جامع تایپ رمان]

برای رفع ابهامات و اشکالات در را*بطه با تایپ رمان، به این تاپیک مراجعه کنید:
[اتاق پرسش و پاسخ رمان‌نویسی]

برای سفارش جلد رمان، بعد از ۱۰ پست در این تاپیک درخواست دهید:
[تاپیک جامع درخواست جلد]

بعد از گذاشتن ۲۵ پست ابتدایی از رمانتان، با توجه به شراط نوشته شده در تاپیک، درخواست تگ دهید:
[درخواست تگ رمان]

برای سنجیدن سطح کیفیت و بهتر شدن رمانتان، در تالار نقد، درخواست نقد مورد نظرتان را دهید:
[تالار نقد]

بعد از ۱۰ پست‌ برای درخواست کاور تبلیغاتی، به تاپیک زیر مراجعه کنید:
[درخواست کاور تبلیغاتی]

برای درخواست تیزر، بعد از ۱۵ پست به این تاپیک مراجعه کنید:
[درخواست تیزر رمان]

پس از پایان یافتن رمان، در این تاپیک با توجه به شرایط نوشته شده، پایان رمانتان را اعلام کنید:
[اعلام پایان تایپ رمان]

جهت انتقال رمان به متروکه و یا بازگردانی آن، وارد تاپیک زیر شوید:
[درخواست انتقال به متروکه و بازگردانی]

برای آپلود عکس شخصیت های رمان نیز می توانید در لینک زیر درخواست تاپیک بدهید:
[درخواست عکس شخصیت رمان]

و برای آموزش‌های بیشتر درباره‌ی نوشتن و نویسندگی، به تالارآموزشی سر بزنید:
[تالارآموزشی]

با آرزوی موفقیت شما

کادر مدیریت تالار رمان انجمن کافه نویسندگان

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مقدمه:
تا ابد هیچ‌چیز پا برجا نمی‌ماند. می‌گویند از خاکستری که بقایای یک ققنوس است، ققنوس جدیدی متولد خواهد شد. اما اگر آن ققنوس من باشم و مرگ ابدیت من، آن‌گاه چه می‌شود؟ خالق حومورا می‌گوید: الدورادو پنهان شد زیرا طلا ارزش خود را از دست می‌داد. اسید خلق شد تا آتش مغرور نشود. پس بدانید هیرونا تا ابد در کنار شما باقی می‌ماند. به او اعتماد نکنید، زیرا او تنها یک پرنسس است، کسی که در تنهایی غرق گشته و مرداب ترس را در حومورا خلق کرده است! اکنون حیوانات ترسناکی پای به حومورا نهاده‌اند. موجوداتی که خالق آن‌ها این‌بار خدای حومورا نیست! گفت بدانید روزگاری او خواهد آمد. کسی که آتشی به رنگ مشکین و جن*سی از اسید خواهد داشت!

سخن نویسنده:
درود دوستان عزیز، امیدوارم توی این روز های بد حال دلتون خوب باشه. ممنون که دوباره همراه منید. تا به الان همه فهمیدید که جلد دوم با ژانر ترسناک آغشته شده اما نگران نباشید؛ عده‌ای گفتن ترسناک نمی‌خونن و از رها کردن کابوس افعی اندوهگین بودند. می‌خوام بگم ترس رمان در تعادل نوشته میشه. نه خیلی ترسناک که شما رو زده کنه و نه خیلی بی انرژی که شما رو خسته. جلد دوم رو با استرس می‌خوام شروع کنم. نمی‌دونم چرا اما شاید چون حرف‌های زیادی برای گفتن توی این جلد هست ترسیده شدم. امیدوارم مثل جلد اول اینم سروصدا کنه و توجهی که لایقشه رو دریافت کنه. خب حرف بسه بریم برای شروع رمان. یادتون نره نظرهای مثبت و منفی همه به من انرژی میدن پس لطفا نظر یادتون نره.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین