نقد کاربر نقد رمان رماد حیات| بهاره رهدار

do.php

نام رمان: رماد حیات (خاکستر زندگی)
ژانر: فانتزی، اجتماعی، علمی تخیلی، عاشقانه، ماجراجویی.
نام نویسنده: بهاره رهدار(یامور کوچوالی)
ناظر: @کمدین پوچ شده
خلاصه:
من کیستم؟!
سوالی که زمانی خود را مادامی در حقیقت دروغین یافت به سراغش آمد. زندگی او از ابتدا در عوض بدنیا آمدن با گریه با پنهان شدن مازاد هویتش به زیر خاکستر راز خسبیده‌ای اجدادش آغاز شد بدان آنکه خویش انتخابی داشته باشد. او در آفاق شیطان، نه کبود بود نه بیاض و نه قوه‌ای ادراک داشت برای دانستن حقیقتی که واقعی نبود یا دروغی که فکر می‌کرد حقیقت است!
در این راه ناهمواره برای یافتن حقیقت پنهان شده زیر خاکستر آتش، نیاز داشت آتش را دوباره احضار کند‌. چه کاری جز این می‌توانست انجام دهد که فروهر‌هایشان را قربانی کند؟

لینک رمان

آخرین ویرایش توسط مدیر:
58932_2cd1f758b5974a1b1c7e9cda7c31847c_1icc.png

به نام خدا

نویسنده عزیز از شما بابت انتقاد‌پذیری و احترام به نظرات دنبال‌کنندگان رمانتون سپاس‌گذاریم.
خواهش‌مندیم پس از ایجاد تاپیک نقد کاربران مروری بر قوانین ساب نقد کاربران داشته باشید؛

قوانین ساب نقد کاربران

همچنین در صورت بروز هرگونه پرسش یا سوالی می‌توانید در تاپیک زیر مطرح کنید؛

تاپیک پرسش و پاسخ
نویسنده ارجمند شما نیز می‌توانید انتقادات، پیشنهادات و شکایات خود را در تاپیک زیر با ما به اشتراک بگذارید؛

تاپیک جامع انتقادات و پیشنهادات تالار نقد
یاحق
|تیم مدیریت تالار نقد|

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عنوان رمانتون رماد حیات هستش از دو بخش تشکیل شده رماد+ حیاط
که رماد بیست درصد و حیات ده درصد کلیشه‌ای هستش در کل عنوانتون سی در صد کلیشه‌ای هست که با خلاصه مقدمه آغاز و میانه مرتبط بود

خلاصه رمان یه خورده زیاده و خیلی خیلی مبهمه با اینکه تا حدودی با اسم و ژانرها و مقدمه مرتبطه اما خیلی مبهمه و خواننده متاسفانه به آسانی ازش می‌گذره توی خلاصه ژانر اجتماعی ماجراجویی و عاشقانه دیده نمیشه کلیشه‌ای در خود جای نداده بهتره خلاصه رو اصلاح کنید

جلد تصویر چند تا گرگ سفید و دختری که پشتش یه ارواح یا شیطان قرار داره است با خلاصه و مقدمه همخوانی داره اما با عنوان میانه و آغاز رمان خیر

مقدمه‌ی رمان باید متن نثر شعر از خواننده و نویسنده‌ای دیگه یا از خودتون باشه شما متنی از داستان رو نوشتید که خیلی زیاده اما توصیفات و حس آمیزی عالیه و یه خورده زیاد هم هست با ژانر به جزء ماجراجویی عاشقانه و اجتماعی مرتبطه و با خلاصه و عنوان همخوانی داره و کلیشه‌ای نیست

ژانرها به ترتیب فانتزی، اجتماعی، علمی تخیلی، عاشقانه، ماجراجویی.
ژانر فانتزی و علمی تخیلی در میانه در خلاصه مقدمه و تاحدودی در عنوان به چشم می‌خوره
اجتماعی مثل زندگی دختری به نام نازنین و دوستاش
فانتزی و علمی تخیلی مثل درختی که قصد داشت روح نازنین رو ببلعه
ماجراجویی دیده نشد
عاشقانه دیده نشد

شروع رمان در مورد یه جنگه کمی مبهمه و کنجکاوی خواننده برمی‌انگیزه و جذابیت کافی رو داره جدید و بدون کلیشه هست توصیفات و حس آمیزی عالیه با ژانرها به جز اجتماعی و عاشقانه و ماجراجویی مرتبطه با مقدمه و عنوان همخوانی داره اما لازمه کمی از توصیف مکان کاسته و به توصیف ظاهر و احساس بیشتر توجه بشه

میانه در مورد دختریه که خوابهای عجیبی می‌بینه سه تا دوست داره که یکی از اون‌ها چیزی رو مخفی میکنه و با پسری به نام آریا دوست هستن و قصد رفتن به سفر رو دارن راستش اینا چیزایی بود که من از رمانت برداشت کردم متاسفانه هنوز به اصل داستان نرسیدیم اما تا اینجا تا حدودی جدید و جالب بود کلیشه‌ی خیلی خیلی کمی داشت به نظر من قشنگ‌ترین جای رمانت تا الان جایی بود که یه درخت خاطراتی رو به نازنین نشون داد و می‌خواست روحش رو به سمت خودش بکشه لازمه کمی توصیفات رو کم کنی و دیالوگ‌ها رو افزایش بدی چون باعث دلزدگی میشه.

شخصیت‌پردازی
خوب ما دو شخصيت ‌پردازی درونی و بیرونی داریم که هر دو در رمانت به چشم می‌خورد شخصيت پردازی درونی مثل احساسات علایق اخلاق و... و شخصيت پردازی بیرونی خصوصیات ظاهری هست. هر دو شخصيت پردازی هنوز نیاز به کار داره

توصیفات شامل توصیف مکان که در رمان خیلی به چشم می‌خورد و لازمه که کاهش پیدا کنه
زمان تا حدودی به چشم می‌خورد
حالات در رمانتون وجود داشت
ظاهر در رمان خیلی کم به چشم میخورد
احساسات ضعیف بود لازمه حس آمیزی و توصیف احساس افزایش پیدا کنه
صدا در رمانتون وجود داشت

مونولوگ‌ها ادبی و دیالوگ‌ها محاوره‌ای هستن و در طول داستان به‌ خوبی رعایت شده حدود ده درصد دیالوگ و نود درصد مونولوگ‌ها هستن که خیلی بده و دلیلش توصیف زیاده متاسفانه و بهتر کمی از مقدار توصیفات و مونولوگ‌ها کاسته بشه و دیالوگ‌ها افزایش پیدا کنه

پیرنگ داستان تا اینجا مشخص نبود و با توجه به مبهم بودن خلاصه و مقدمه من نمی‌تونم در موردش چیزی بگم

ایرادت نگارشی
عزیزم نیم فاصله‌ها به خوبی گذاشته نشده و فعل باید در انتهای جمله قرار بگیره
معضب🔴
معذب🟢

نقات ضعف
توصیفات زیاد
خلاصه
و...

نقات قوت
اسم رمان
آغاز
و...

سخنی از منتقد
عزیزم رمانت بیشتر مثل فیلمنامه میمونه چون توضیحات رو خیلی دقیق نوشتیی ولی به عنوان رمان لازم نیست اینقدررر دقیق بنویسی
ولی در کل قشنگ بود و از خوندنش لذت بردم دوست من💞

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین