خود کشی دو کلمه است خود تو بکشی یعنی با دستان خودت از روی ناامیدی چرا خودکشی بده ؟ چون بعد از مرگ روح همچنان سرگردان است یعنی اون دنیا نمیره تا وقتی که مرگ اصلیش فرا برسه و این روح آنقدر اذیت میشه و دوست داره دوباره به جسمش برگرده اما نمیشه روایت ها داریم اما من نمیخوام دینی صحبت کنم میخوام مثل جوان ها صحبت کنم. خود کشی درست از این دنیا پر از مسئله پر از رنج خلاص میشی اما بعدش صد ها برابر رنج میکشید از یک طرف خانواده از یک طرف دوست هاتون از یک طرف اون دنیا ... و یک حرف مهم تر اگه هم خواستید خودتون رو از پرتگاه بی اندازید پایین اصلا زیاد جلو نرید اول از همه کمی فکر کنید اما اگه لب پرتگاه هم بودید زیاد جلو نروید چون اون شما نیستید و شیطان شما رو هل میدهد . اصلا کلید خودکشی نا امید شدن هدف نداشتن تو آنقدر زندگی کردی ولی دیدی نه من به درد این دنیا نمیخورم چرا ؟ خودتو واقعا اینجوری شناختی اصلا حتی اگه یک دقیقه هم به فکرش افتادی کاغذ بردار هدفم توی این دنیا چیه پاسخ تو : هیچی خوب بمیری به چی برسی ؟: هیچی ! نه هیچی نیست باور کن بعدش یک عذابی میکشی که میگی کاشکی این کارو نمیکردم
این ها فلسفه نیست که بگید وای چقدر طولانیه حرفش نه این ها صحبت که اگه انجام ندید خودتون ضرر میکنید اصلا این دنیا و آدم هاش به درک حداقل به خودتون اهمیت بدید
و در آخر ممنونم که این نوشته رو خوندید امیدوارم کمکی کرده باشم