دیالوگ دیالوگ‌های ماندگار

Don’t ever let somebody tell you, you can’t do something , not even me. Alright? You dream, you gotta protect it. People cant do something themselves, they wanna tell you , you can’t do it if you want something , go get it . period.” – the pursuit of happiness
"هرگز اجازه ندید که کسی ، حتی من به شما بگوید، که شما نمی تونید کاری رو انجام دهید. باشه؟ اگر رویایی دارید ، باید از آن محافظت کنید. مردم خودشان نمی توانند کاری را انجام دهند، می خواهند به شما بگویند ، آنها می خواهند به شما بگویند. اگر چیزی را می خواهید که نمی توانید انجامش دهید، بروید آن را دریافت کنید" - در جستجو خوشبختی–

After a while you learn to ignore the names people call you and just trust who you are.” –shrek
"بعد از مدتی یاد می گیرید که اسم های افرادی که با شما تماس می گیرند را نادیده بگیرید و به نوعی چشم پوشی کنید و فقط به کسی که هستید اعتماد کنید." –شرک

I don’t regret the things I’ve done, but those I did not do.” –Empire Records
"من از کارهایی که انجام دادم پشیمون نیستم ، اما از کارهایی که نکردم پشیمونم." سوابق امپراطوری

“Don’t let anyone ever make you feel like you don’t deserve what you want.” -10 Things I Hate About you
"اجازه ندید کسی هرگز به شما احساس این رو بده که لیاقت آنچه را که می خواهید را ندارید." 10 چیزی که درباره ی تو متنفرم

واقعا به خدا ایمان داری؟چون اون میتونه ارامش بخش باشه.
دین : ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه.​

پاتریک خطاب به باب اسفنجی : کی میخوای یاد بگیری داداش؟ بعضی از موقع ها "نه" همون "آره" خودمونه..​

فقط پس از اینکه همه چیز را از دست دادیم
آزادانه می توانیم هر کاری انجام دهیم

من معتقدم هر آنچه شما را نکشد
شما را قوی تر می کند.
شوالیه تاریکی – جوکر

عقب
بالا پایین