مشکل همینه ک با دردودل کردن فقط بیشتر از قبل گریه میکنم وگرنه چیزی برام تغییر نمیکنهاگه حال ادم رو خوب کنه چیز خوبیه
آخرین ویرایش توسط مدیر:
مشکل همینه ک با دردودل کردن فقط بیشتر از قبل گریه میکنم وگرنه چیزی برام تغییر نمیکنهاگه حال ادم رو خوب کنه چیز خوبیه
دوماه نبودم ولی یکی نگفت چرا نبودی چیشد کجا بودی زنده بودی یا مردهانقد از رفیقا به من رسیده دیگه هچ انتظاری از کسی ندارم باشن هستم نباشن خستم
همشون همینن من خعلیا رو از زندگیم حذف کردم اونایی رو نگه دار که بیتوقع کنارتندوماه نبودم ولی یکی نگفت چرا نبودی چیشد کجا بودی زنده بودی یا مرده
فقط مثه طلبکارا اومدن و گفتن چرا سراغی ازشون نگرفتم و تازه قهر هم کردن
توقعی نداشتم ولی خیلی توقع داشتن، اخه من که دستم ب جایی بند نبود فقط میتونستم زل بزنم به نمایشونو گریه کنم
کاملا درکت میکنم من وقتی بیش از حد ناراحتم اینطوری میشمدلم میخواد حرف بزنم ولی..
بازم سکوت..
بچه ها از این واکنشم خسته شدم..
تا میام یه حرف بزنم.. یه چیزی مانع میشه..
هنوزم منتظرم... دست خودم نیست شش ماه باهاشون بودم هنوزم وقتی یادشون میوفتم گریه میکنمهمشون همینن من خعلیا رو از زندگیم حذف کردم اونایی رو نگه دار که بیتوقع کنارتن
یکم عقب وایسا ببین این حسی که تو نسبت به اونا داری اونام به تو دارن یکم اذیت میشی ولی بنظرم دوستای واقعیو از غیرواقعی تشخیص میدیهنوزم منتظرم... دست خودم نیست شش ماه باهاشون بودم هنوزم وقتی یادشون میوفتم گریه میکنم
واقعا نمیدونم قراره چی بشه
چطور عقب وایسم؟ مگه الان جلو هستم؟ نه الانم همون دور وایسادم چون پیشم نیستن چون نمیدونن کجام و نمیدونم کجان و کی میان و کی بعد دوماه میتونم باهاشون حرف بزنم و کی گریه کردنم تموم میشهیکم عقب وایسا ببین این حسی که تو نسبت به اونا داری اونام به تو دارن یکم اذیت میشی ولی بنظرم دوستای واقعیو از غیرواقعی تشخیص میدی
شما که انقده وابسته هم بودین شمارهای آیدی تلی چیزی نداری ازشون؟چطور عقب وایسم؟ مگه الان جل***و هستم؟ نه الانم همون دور وایسادم چون پیشم نیستن چون نمیدونن کجام و نمیدونم کجان و کی میان و کی بعد دوماه میتونم باهاشون حرف بزنم و کی گریه کردنم تموم میشه
اوهومکاملا درکت میکنم من وقتی بیش از حد ناراحتم اینطوری میشم