همگانی انقدر از نویسنده‌هایی که ... بدم میاد

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Cheat
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
2,459
پسندها
پسندها
9,082
امتیازها
امتیازها
453
سکه
1,690
خب همونطور که از عنوان مشخصه من نویسنده‌هایی که رفتارای مزخرفی میکنن یا چیزای مزخرفی مینویسن یا اصلا هر چی رو و ازشون بدم میاد اینجا معرفی میکنم/:

انقدر از نویسنده‌های ادایی‌ای که راه به راه هر جا میشینن میگن ایره شیخصیتای مین میثل بیچه‌هامن ایح ایح ایح و وقتی یه اثرو تموم میکنن شکست عشقی میخورن و میشینن گریه میکنن بدم میاد/:

انقدر از نویسنده‌هایی که خودشونو شوپنهاور میبینن و فقط کم مونده یه بنر سر در انجمن بزنن و روش بنویسن رمان‌های من بسیار فلسفی و پیچیده و مفهومی هستند و هیچکس جز خودم عمق و ژرفای آن‌ها را درک نمی‌کند بدم میاد/:

انقد از نویسنده هایی که فکر میکنن فقط رمان خودشون خوبه و نظر منفی هیچکس رو قبول نمیکنن بدم میاد

انقدر از نویسنده‌هایی که تو سیزده سالگی عاشق می‌شن و از رمانتیک‌بازیاشون با معشوقه‌ی اسکلشون می‌نویسن بدم میاد (خودمم این کارو کردم ولی حالا که فکر میکنم:/)

انقدر از نویسنده‌هایی که فکر می‌کنن ژانر فانتزی فقط اژدهای دوسر و اسب بال‌دار و الف و پری و گریگنه و دراکولا و جادوگره بدم میاد

انقدر از اون‌هایی که فکر می کنن با چهار تا رمان نصفه نیمه دیگه می تونن به خودشون عنوان نویسنده بدن بدم میاد که خدا می دونه

انقدر از نویسنده‌هایی که ژانر اجتماعیو توی وضعیت خونه‌ی یه پیرمرد معتاد و برادر زندان‌رفته و خواهری که به زور شوهرش دادن و شوهرش عصبی و غیرتیه خلاصه میکنن بدم میاد

انقدر از نویسنده‌هایی که فقط بیست تا پی دی اف تکمیل‌شده رمان تو یه صف ردیف می‌کنن و هر صد تا داستانشون روی هم محتوای یه داستان کودکم نداره بدم میاد

انقدر از نویسنده‌هایی که برای نظر گرفتن از آدرس ایمیلشون گرفته تا شماره تلفن دفتر مدرسشونو در اختیار ملت قرار میدن بعد تا یکی محض رضای خدا میاد بهشون میگه رمانت قشنگه عزیزم موفق باشی با خودشون فکر میکنن مین دیگا جی کی رالینگ شیدم و هیمه طیریفدارمن بدم میاد

عقب
بالا پایین