ZiziZizi عضو تأیید شده است. مترجم مترجم ژورنالیست مدیر بازنشسته رتبه اول مسابقات وفاداری برتر سال فعال نوشتهها نوشتهها 3,007 پسندها پسندها 5,359 امتیازها امتیازها 453 سکه 110 5/31/25 #11 تاریخ درخواست مرخصی: ۱۰ خرداد ۴۰۳ علت درخواست مرخصی تا پایان ماه امتحان دارم و درگیرم تاریخ پایان مرخصی ۵ تیر ۴۰۳
تاریخ درخواست مرخصی: ۱۰ خرداد ۴۰۳ علت درخواست مرخصی تا پایان ماه امتحان دارم و درگیرم تاریخ پایان مرخصی ۵ تیر ۴۰۳
آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. مدیر تالار کافه ژورنال + مسابقات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست گرافیست رتبه اول مسابقات طراحی و گرافیست حمایت رتبه دوم مسابقات محبوب مدیر رسمی برتر سال مدیر روابط عمومی نوشتهها نوشتهها 1,123 پسندها پسندها 8,209 امتیازها امتیازها 453 سکه 715 5/31/25 #12 Zizi گفت: تاریخ درخواست مرخصی: ۱۰ خرداد ۴۰۳ علت درخواست مرخصی تا پایان ماه امتحان دارم و درگیرم تاریخ پایان مرخصی ۵ تیر ۴۰۳ کلیک کنید تا گسترش یابد... درود، با درخواست شما موافقت شد
Zizi گفت: تاریخ درخواست مرخصی: ۱۰ خرداد ۴۰۳ علت درخواست مرخصی تا پایان ماه امتحان دارم و درگیرم تاریخ پایان مرخصی ۵ تیر ۴۰۳ کلیک کنید تا گسترش یابد... درود، با درخواست شما موافقت شد