ZiziZizi عضو تأیید شده است. مترجم مترجم مدیر بازنشسته رتبه اول مسابقات وفاداری برتر سال فعال نوشتهها نوشتهها 3,009 پسندها پسندها 5,436 امتیازها امتیازها 453 سکه 155 5/31/25 #11 تاریخ درخواست مرخصی: ۱۰ خرداد ۴۰۳ علت درخواست مرخصی تا پایان ماه امتحان دارم و درگیرم تاریخ پایان مرخصی ۵ تیر ۴۰۳
تاریخ درخواست مرخصی: ۱۰ خرداد ۴۰۳ علت درخواست مرخصی تا پایان ماه امتحان دارم و درگیرم تاریخ پایان مرخصی ۵ تیر ۴۰۳
آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. مدیر تالار کافه ژورنال + مسابقات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست خلاقیت پشتکار خیلی خوب رتبه اول مسابقات طراحی و گرافیست حمایت رتبه دوم مسابقات محبوب مدیر رسمی برتر سال مدیر روابط عمومی نوشتهها نوشتهها 1,246 پسندها پسندها 9,624 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,914 5/31/25 #12 Zizi گفت: تاریخ درخواست مرخصی: ۱۰ خرداد ۴۰۳ علت درخواست مرخصی تا پایان ماه امتحان دارم و درگیرم تاریخ پایان مرخصی ۵ تیر ۴۰۳ کلیک کنید تا گسترش یابد... درود، با درخواست شما موافقت شد
Zizi گفت: تاریخ درخواست مرخصی: ۱۰ خرداد ۴۰۳ علت درخواست مرخصی تا پایان ماه امتحان دارم و درگیرم تاریخ پایان مرخصی ۵ تیر ۴۰۳ کلیک کنید تا گسترش یابد... درود، با درخواست شما موافقت شد
مَمّد نویسنده نوقلم ادبیات ژورنالیست نویسنده نوقلـم برتر فصل نوشتهها نوشتهها 480 پسندها پسندها 5,591 امتیازها امتیازها 318 سکه 1,060 پنجشنبه ساعت 13:58 #13 سلام وقت بخیر درخواست مرخصی
آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. مدیر تالار کافه ژورنال + مسابقات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست خلاقیت پشتکار خیلی خوب رتبه اول مسابقات طراحی و گرافیست حمایت رتبه دوم مسابقات محبوب مدیر رسمی برتر سال مدیر روابط عمومی نوشتهها نوشتهها 1,246 پسندها پسندها 9,624 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,914 پنجشنبه ساعت 14:10 #14 مَمّد گفت: سلام وقت بخیر درخواست مرخصی کلیک کنید تا گسترش یابد... درود، با درخواست شما موافقت شد. موفق باشید
مَمّد گفت: سلام وقت بخیر درخواست مرخصی کلیک کنید تا گسترش یابد... درود، با درخواست شما موافقت شد. موفق باشید