مسابقه مسابقه‌ی داستان کوتاه | شاهنامه به نثر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

سادات.۸۲سادات.۸۲ عضو تأیید شده است.

نویسنده افتخاری
نویسنده افتخاری
مدیر بازنشسته
2,513
پسندها
پسندها
3,759
امتیازها
امتیازها
328
شاهنامه_a9nd.jpg

درود یگانه یکتای جهان بر شما ایرانیان

☘️ و من بازگشتم بحر هیاهوی، تا افسون کنم روان و سپید گردانم موی☘️

💢مدت زیادی از من و مسابقه هایم خبری نبود، اما اینبار با یک مسابقه داستان نویسی خیلی هیجان انگیز بازگشتم. البته که سطح مسابقه به شدت بالاست. ولی لطفا نویسنده های عزیز تازه کار حتما در این مسابقه شرکت کنند، زیرا اگر مشکلی داشتند می توانند از بنده سوال کنند(فقط در مورد محتوا) پس این فرصت را از دست ندید.

🔴قوانین

• قانون شماره یک: این مسابقه بر پایه داستان های شاهنامه است، یعنی نویسنده به هیچ وجه نباید شخصیتی حذف یا اضافه کند. همچنین نویسندگان اجازه ندارند شخصیت های خوب را بد، و شخصیت های بد را خوب جلوه بدهند. هدف این است که روایت نویسندگان به گونه ای باشد تا خواننده با داستان اصلی خو بگیرد و گویی که گمان کند اکنون در آنجا است. بنابراین پایبند بودن به داستان اصلی شاهنامه یکی از رکن های مهم در داوری است.

• قانون شماره دو: به محض آنکه متوجه کپی در داستان از داستان های دیگر شوم سریع داستان نویسنده حذف خواهد شد. بنابراین لطفا به حق کپی رایت پایبند باشید و ارزش برای دیگر آثار قائل شوید. هدف این مسابقه پدید آوردن ایده ها و داستان های جدید و جالب است.

• قانون شماره سه: داستان ها بدون ناظر هستند. بنابراین نویسندگان باید علائم نگارشی و املای صحیح واژگان را رعایت کنند. (نویسنده های تازه کار می توانند از مدیر ویراستار آموزش ببینند.)

• قانون شماره چهار: حداقل پارت گذاری برای اعلام اتمام داستان ده پارت بلند است و حداکثر آن بیست و پنج پارت می باشد.

• قانون شماره پنج: داستان باید در 13 فروردین 1404 تمام شود.

دو داور برای مسابقه در نظر گرفته شده است. یکی بنده و دیگری فردی که صلاح دیدم نامش را نگویم.

🟣ژانر های انتخابی مجاز: تاریخی، عاشقانه، طنز
🔵جوایز:
1️⃣ نفر اول: مدال طلای مسابقات 🥇 و هزینه‌ی نقدی، 2000 واکنش
2️⃣ نفر دوم: مدال نقره‌ی مسابقات 🥈 و 1500 واکنش
3️⃣ نفر سوم: مدال برنز مسابقات 🥉 و 700 واکنش

☘️در صورت شرکت در مسابقه، در همین تاپیک اعلام آمادگی کنید تا در گروه مسابقه اد شوید. ☘️

توجه: تمام داستان های شرکت داده شده در مسابقه منتشر خواهند شد.

با تشکر
|مدیریت بخش کتاب|

آخرین ویرایش:
اعلام آمادگی.

اعلام آمادگی

اعلام آمادگی4t_:(

اعلام آمادگی
(همچنین ممنون می شوم که بفرمایید برای اطلاعات بیشتر، از چه کسی می توانم سوال کنم)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین