رویاrnk طراح وبتون طـراح مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 102 پسندها پسندها 179 امتیازها امتیازها 43 سکه 0 3/11/25 #21 الان پارت هارو بفرستم برای ناظرم؟
M I R A S کاربر حــامی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,419 پسندها پسندها 5,572 امتیازها امتیازها 388 سکه -49,987,058 3/11/25 #22 رویاrnk گفت: در واقع من ایده های خیلی بزرگ تر و متفاوتی برای نوشتن رمان دارم. ولی تصمیم گرفتم با کوچک ترینش شروع کنم و وقتی قلمم بهتر شد از اونا استفاده کنم. کلیک کنید تا گسترش یابد... مطمئنم که میتونی اینو از همین اول متوجه شدم. امیدوارم که خوش بدرخشی.
رویاrnk گفت: در واقع من ایده های خیلی بزرگ تر و متفاوتی برای نوشتن رمان دارم. ولی تصمیم گرفتم با کوچک ترینش شروع کنم و وقتی قلمم بهتر شد از اونا استفاده کنم. کلیک کنید تا گسترش یابد... مطمئنم که میتونی اینو از همین اول متوجه شدم. امیدوارم که خوش بدرخشی.
M I R A S کاربر حــامی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,419 پسندها پسندها 5,572 امتیازها امتیازها 388 سکه -49,987,058 3/11/25 #23 رویاrnk گفت: الان پارت هارو بفرستم برای ناظرم؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... آره اگه همون طور که گفتم اصلاحشون کردی بفرستشون عزیز
رویاrnk گفت: الان پارت هارو بفرستم برای ناظرم؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... آره اگه همون طور که گفتم اصلاحشون کردی بفرستشون عزیز