خب اینا رو اوکی کن و پارت اول رو دوباره بفرست تا با هم دیگه مرور کنیم و در صورت لزوم، با هم دیگه درستش کنیم.دقیق سه پارتن
چون به هم متصلن کوتاه به نظر میاد
خب اینا رو اوکی کن و پارت اول رو دوباره بفرست تا با هم دیگه مرور کنیم و در صورت لزوم، با هم دیگه درستش کنیم.دقیق سه پارتن
چون به هم متصلن کوتاه به نظر میاد
جاهایی که نیاز به ویرگول داشت، قرارش ندادی؛ اما به جاش، جایی که نیاز نبود، قرارش دادی؛این کار خطر، ترس و درد زیادی به همراه داشت؛ اما می ارزید. و شاید هم، نمی اریزد.
من منظورتونو از نیم فاصله متوجه نمیشم@رویاrnk
خیلی هم عالی شده عزیز، ممنون برای رعایت نکات؛
فقط یک سوال واسم پیش اومده و اونم اینه که چرا نیم فاصلهها رو رعایت نکردی؟
و خب حالا میریم سر وقت اصلاح پارت:
۱. یه جاهایی فاصلهی علائم نگارشی رو با کلمات بعدش رعایت نکردی.
۲. یه جاهایی هم مثل این،
جاهایی که نیاز به ویرگول داشت، قرارش ندادی؛ اما به جاش، جایی که نیاز نبود، قرارش دادی؛
همچنین هیچ وقت یک علامت نگارشی مثل نقطه یا نقطه ویرگول یا حتی ویرگول، همراه با (و) نمیان.
الان درستش میکنم تا بهتر متوجه بشی:
این کار، خطر، ترس و درد زیادی به همراه داشت؛ اما میارزید؛ شاید هم نمیارزید.
۳. سعی کن بعد از علامت سه نقطه، یه علامت دیگه (نقطه، ویرگول، تعجب یا نقطه ویرگول) استفاده کنی؛ چون این کار علاوه بر زیبایی قلمت، باعث بهتر و روونتر شدن متن میشه.
در آخر هم،
خیلی خوشحالم از این که مشاورهی رمانت رو بر عهده دارم؛ چون رمان قشنگی داری و خیلی هم با استعدادی؛
امیدوارم نتیجه رمانت خستگیتو از تنت در ببره.
قلمت سبز و مانا.
الان که اشتباهاتمو گفتین وقتی جمله رو خوندم تازه متوجه شدم چقدر بد نوشته بودمش@رویاrnk
۲. یه جاهایی هم مثل این،
جاهایی که نیاز به ویرگول داشت، قرارش ندادی؛ اما به جاش، جایی که نیاز نبود، قرارش دادی؛
همچنین هیچ وقت یک علامت نگارشی مثل نقطه یا نقطه ویرگول یا حتی ویرگول، همراه با (و) نمیان.
۳. سعی کن بعد از علامت سه نقطه، یه علامت دیگه (نقطه، ویرگول، تعجب یا نقطه ویرگول) استفاده کنی؛ چون این کار علاوه بر زیبایی قلمت، باعث بهتر و روونتر شدن متن میشه.
در آخر هم،
خیلی خوشحالم از این که مشاورهی رمانت رو بر عهده دارم؛ چون رمان قشنگی داری و خیلی هم با استعدادی؛
قلمت سبز و مانا.
من هم خیلی خوشحالم که شما مشاورم هستید@رویاrnk
۲. یه جاهایی هم مثل این،
در آخر هم،
قلمت سبز و مانا.
ببین بعصی کلمات اگه یک سره نوشته بشند و یا از هم زیاد فاصله بگیرند، ممکنه که تو خوندن یا حتی معنی مشکل ایجاد کنند؛ برای همین در این جور جاها از نیم فاصله استفاده میشه.من منظورتونو از نیم فاصله متوجه نمیشم
ممنون الان متوجه شدم.ببین بعصی کلمات اگه یک سره نوشته بشند و یا از هم زیاد فاصله بگیرند، ممکنه که تو خوندن یا حتی معنی مشکل ایجاد کنند؛ برای همین در این جور جاها از نیم فاصله استفاده میشه.
مثل کلمهی میگیرد؛
میگیرد (غلط)
می گیرد (غلط)
میگیرد (درست)
خواهش میکنم عزیزممن هم خیلی خوشحالم که شما مشاورم هستید
ممنون از نظرتون![]()