سلام به روی ماهت :)سلام زیبای خفته خودم
من متاسفانه ازون بچه مثبت درسخونا بودم۱.بزرگ ترین شیطنت زمان مدرسه ات چی بوده؟

مدیر ازم حساب میبرد.
آره مامانم. اونقدر اشتباه پشت اشتباه و رها کردن کارای مختلف برام اتفاق افتاده بود که نمیذاشت دانشگاه ثبت نام کنم میگفت اینم مثل بقیه کارهاته باز جوگیر شدی دو روز دیگه پشیمون میشی.۲.تا حالا بابت انجام کاری، از طرف کسی سرزنش شدی؟
يه عروسک دارم اسمش سیب زمینیه. اندازه کل دنیا دوسش دارم :)۳.مسخره ترین چیزی که بهش وابستگی عاطفی داری؟
آره هیچوقت دخترایی که رو پسرا کراش میزنن رو درک نمیکردم :/ ( کلا مخالف دوستی و رابطه بدون تعهدم ترجیحم به ازدواج سنتی بوده همیشه)۴.کاری بوده که بابتش دیگرانو قضاوت کرده باشی و بعد خودت همون کارو انجام بدی؟ چی بوده؟
تا اینکه فهمیدم بله میشه مثل آب خوردن عاشق شد

من دقیقا به همون شکلی که خوابیدم، به همون شکل هم بیدار میشم. مامانم میگه شبا بعضی وقتا میام چک میکنم ببینم زندهای یا نه۵.عجیب ترین کاری که شبا تو خواب انجام میدی؟

سوالت یکم گیج کنندس. تو خواب که آدم کاری انجام نمیده. منظورت توی خوابهایی که میبینمه؟ یا یه عادت قبل خواب؟
خودم۶.قهرمان زندگیت کیه؟
يه خانواده نرمال و بدون حاشیهایم.۷.بزرگ ترین رازی که در مورد خانوادت نگه داشتی؟
منم آدمیام که از خودم و چیزی که هستم خجالت نمیکشم پس رازی نیست
به دوستایی که انتخاب کردم. همشون آدم حسابی و با شخصیت و خاکی.۸.تو زندگیت به چه کسی بیشتر از همه افتخار می کنی؟
کلا موفقیت اونا موفقیت منه. خیلی ذوقشون میکنم :)
اگه منظورت از خونه انجمنه،۹.اگه این خونه آتش بگیره و تو بتونی فقط سه نفر رو نجات بدی، کیا رو نجان میدی؟
باید بگم @جانان @سوتـه دلـآن سومی هم چون انتخاب خیلی سخته پس خودم

نههههههه. من اصلا جونم به مسواکم وصله.۱۰.تا حالا شده مسواکتو به کسی بدی؟
آره۱۱.تا حالا شده مسواک کسی رو استفاده کنی؟

بعد تا کردم تو دهنم حالم بد شد زود فهمیدم خداروشکر.
آهنگ نمیخونم بیشتر خوابم میگیره۱۲.زیر دوش کدوم آهنگو بیشتر می خونی؟

اولش آره. بعد یه جوری شد که با همون وایب بدی که داشت هم دوستش داشتم. و کمکش کردم که تغییر بکنه و حالش بهتر بشه.۱۳.کسی بوده که از ارتباط باهاش پشیمون باشی؟
@هویار باهاش خوش میگذره.۱۴.اگه قرار باشه به یه جزیره دورافتاده بری، کی رو با خودت می بری؟
پشت کنکور موندن۱۵.بدترین تصمیم زندگیت؟
بخشیدن خودم۱۶.بهترین تصمیم زندگیت؟
تا حالا کار نکردم۱۷.تا حالا از کار اخراج شدی؟
نه۱۸.تا حالا از مدرسه اخراج شدی؟
باید بگی به کی اعتماد داری۱۹.از بین افراد انجمن، به کی کمتر از بقیه اعتماد داری؟

مادر بزرگ مامانم مرده بود موقعی که رفتیم خونه عمو مامانم همینجور لپم رو از تو گاز میگرفتم که نخندم :/۲۰.نامناسب ترین موقعیتی که توش خندیدی، چی بوده؟
کلا دروغ نمیگم ولی۲۱.احمقانه ترین چیزی که تابحال دربارش دروغ گفتی؟
کوچیک بودم قیمت سوغاتی که برا دوستم گرفته بودم رو جلو بقیه بچهها الکی بیشتر گفتم :/ خب چه کاریه مهم ارزش معنویشه.
خیس کردن شلوار کلاس اول۲۲.بدترین خاطره از دوران مدرسه ات؟

اصلا کسی بهم هدیه نمیده۲۳.بدترین هدیه ای که تا حالا از کسی گرفتی؟

آره۲۴.تا حالا دل کسی رو شکستی؟
شایعه نداشتم هیچوقت۲۵.احمقانه ترین شایعه ای که در مورد خودت شنیدی؟
من فقط درباره خودم حرف میزنم هیچوقت شخص ديگهای موضوع بحث هام نبوده.۲۶.احمقانه ترین شایعه ای که در مورد دیگران ساختی؟

ببین بستگی داره. اگه یه رابطه با تعهد و چند ساله باشه، و اینکه طرف اولین بارش باشه و مثل چی پشیمون باشه. شاید بشه بخشید. ولی احتمالا دیگه طرف مثل قبل نمیشه برات.۲۷.به نظرت میشه خیانت رو بخشید؟ چطوری؟
اگرم هنوز تعهدی نیست من باشم نمیبخشم و لفت میدم.
نه۲۸.تا حالا توی مکان عمومی بالا آوردی؟!
فکر میکردن آدم مغرور و بد اخلاقیام. اما بعد فهمیدن اینجور نیست.۲۹.بدترین برداشتی که تا حالا ازت شده، چی بوده؟
نه۳۰.تا حالا عمدا به کسی آسیب رسوندی؟
یکمی لوسم. زود قهر میکنم۳۱.کدوم ویژگی شخصیتی رو دوست داشتی هیچ وقت نداشتی؟

هیچی والا۳۲.ترسناک ترین کاری که تا حالا انجام دادی؟
بعضی وقتا میگم شاید اون موجودی که بچگیام میدیدم جن بوده.۳۳.تا حالا تجربه ماوراء الطبیعه داشتی؟
انگیزه دادن.۳۴.بهترین کار خوبی که در حق کسی انجام دادی؟
غرورش رو خدشه دار کردم.۳۵.بدترین کاری که در حق کسی انجام دادی؟
آره۳۶.کاری بوده که هنوزم بابت انجامش احساس گناه کنی؟
از یکی از دخترعمو هام خیلی بدم میاد.۳۷.از بچه کدوم دوست یا فامیلتون خیلی بدت میاد؟
سنگ با طرح مختلف زیاد جمع میکردم.۳۹.عجیب ترین چیزی که باهاش کلکسیون درست کردی؟
یه دوره هم هرچی بستنی تو تابستون میخوردم چوبهاش رو نگه میداشتم باهاشون چیز درست کنم :/ آخرم هیچکاریش نکردم ریختم دور.
( برا دوران جهالت و کودکیه اینا)
چیز خاصی یادم نیست. ولی یه بار دو تا دوقلو ناهمسان منو آبجیم رو دیدن فکر میکردن ما دوقلو همسانیم. ما هم الکی بهشون گفتیم آره. ( آبجیم دو سال و نیم بزرگتره)۴۰.عجیب ترین چیزی که تابحال به یه غریبه گفتی؟