تبریک نرم نرمک میرسد اینک بهار.... 1404

AdminAdmin عضو تأیید شده است.

موسس کل سایت
پرسنل مدیریت
موسس کل سایت
137
پسندها
پسندها
625
امتیازها
امتیازها
93
سکه
135

نرم نرمک میرسد اینک بهار

خوش به حال روزگار..

به این وسیله فرا رسیدن بهار طبیعت در سال 1404 را به همه کافه نویسندگانی های عزیز تبریک گفته و سالی پر از خیر برکت و سلامتی برای شما عزیزان و خانواده محترمان آرزومندیم-118-"{}
از تک تک شما آدم خوبای با معرفت ناب که با وجود همه کم و کاستی های این انجمن با ما همراه موندین و هر کدوم به شکلی در ایجاد این فضای سالم و صمیمی که محیط این انجمن را از همه انجمن های همکار متمایز کرده نقش داشتین کمال تشکر را دارم8c6227_25l4t-icon12
به امید اینکه در سال پیش رو همه شما عزیزان در برنامه ها و اهدافی که در زندگی دارین موفق باشین و همیشه خواننده پست موفقیت و خوشی های شما عزیزان باشیم
در این شب های عزیز ما رو از دعای خیرتان بی نصیب نگذارید:-)

944819_25586.gif

سال نو مبارک کافه و بچه‌ها ✨❤️

مبارکه زیبارویان -53-؟"_} odat_et3d_jc_ghey

نوروز، روایتی تازه از قصه‌ی زندگی است؛ جایی که زمین، واژه‌های کهنه‌ی زمستان را می‌تکاند و با قلم بهار، دوباره می‌نویسد. آرزو می‌کنم سال جدید، برای شما که جادوگران کلماتید، فصلی باشد پر از الهام، واژه‌های زنده و قصه‌هایی که در دل‌ها ماندگار شوند. نوروزتان خجسته، قلمتان جاودان❤️💫

آخرین ویرایش:
سلام عشقا!252927_25228
امیدوارم سالی پر از اتفاقات باحال، موفقیت‌های شیرین و لحظه‌های شاد، داشته باشید.
عیدتون مبارک مهربوناا-2-16-|"8c6227_25l4t-icon12

یه مرور کنیم سال قبل را، سال پرماجرایی بود..
- نقش خبرهای بد و اتفاقات ناگوار زیاد بود..
از روز اول فروردین که از دست دادن یک عزیز را داشتیم تا فوت پنج تا جوون با بدترین حالت های ممکن، کلا تعداد فوتی ها با مرگ های ناگهانی اونم توی روستای کوچک ما انقدر زیاد بود که به چله نفر قبل نمی‌رسید..
و همین دیروز هم اخرین فوتی را داشتیم..

- بعد از اونور من به یک آرزو با تاخیر 16 سال رسیدم؛ خیلی یهویی..

توی کشور:
از حمله اسرائیل به سفارت ، تا موشک‌های ایران بالاسر اسرائیل ، تا سقوط هلی کوپتر آقای رئیسی و شهادتشون، ترور سید حسن نصر الله ، سقوط سوریه ، اومدن ترامپ وُ..

ولی زندگی همچنان جریان داره.. "}__-2

8c6227_25l4t-icon128c6227_25l4t-icon12امیدوار سال پیش رو سال پر برکت باشه براتون و با سلامتی و دل خوش این سال را در کنار عزیزانتون با خوشی بگذرونید8c6227_25l4t-icon128c6227_25l4t-icon12

30 اسفند 14037np5_laie_100

آخرین ویرایش:
عیدتون مبارک 8c6227_25l4t-icon12

عیدتون مبارک دوستان
خوشحالم تو جمع شما هستم
اميدوارم سالی پر از شور و‌ نشاط و آرامش و‌ آگاهی داشته باشیم ❤️

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین