نقد کاربر داستان همسر من | یاسمن بهادری

یاسمن بهادرییاسمن بهادری عضو تأیید شده است.

مدرس
مـدرس
ژورنالیست
تیم تگ
صداپیشـه
شاعـر
مقام‌دار آزمایشی
مدیر بازنشسته
مقام‌دار برتر سال
2,565
پسندها
پسندها
3,519
امتیازها
امتیازها
678
^به نام یگانه خالق هستی^

نام داستان: همسر من
نویسنده: یاسمن بهادری
ژانر: عاشقانه​

43565_2cd1f758b5974a1b1c7e9cda7c31847c.png

بسم‌تعالی
نویسنده عزیز از شما بابت انتقاد‌پذیری و احترام به نظرات دنبال‌کنندگان رمانتون سپاس‌گذاریم.

خواهش‌مندیم پس از ایجاد تاپیک نقد کاربران مروری بر قوانین ساب نقد کاربران داشته باشید؛
?️قوانین ساب نقد کاربران

همچنین در صورت بروز هرگونه پرسش یا سوالی می‌توانید در تاپیک زیر مطرح کنید؛
?️تاپیک جامع پرسش و پاسخ تالار نقد

نویسنده ارجمند شما نیز می‌توانید انتقادات، پیشنهادات و شکایات خود را در تاپیک زیر با ما به اشتراک بگذارید؛
?️تاپیک جامع انتقادات و پیشنهادات تالار نقد

یاحق
مدیرت تالار نقد

خب سلام خدمت نویسنده عزیز چیز های که می خوام بگم از طرف یک خواننده هستش نه منتقد
به نظرم نقطه قوت داستان مقدمه و خلاصه بود ولی اسم تقریبا داستان رو اسپویل می کرد .خلاصه و مقدمه انتظار یک داستان فوق العاده قوی و پر کشش رو می داد تا چند پارت آغازین هم همین انتظار می رفت و من تصور کردم داستان در مورد خود نویسنده هستش ولی خب نبود نویسنده عزیز چقدر داستان رو تند نوشته بودی یعنی تصور کردم نویسنده پشت ی پورشه پانامرا نشسته و می خواد فاصله دوتا شهر رو تو پنج دقیقه بره و به نظرم بعد از این که فهمیدم خواستگار فربده داستان برام قابل حدس شد ولی نسبت به داستان های مشابه در داستان های فارسی تغییر جالبی بود ، نویسنده گرامی به نظرم یکم روی کند کردن داستانتون کار کنید . پرش زیاد داشت و جذابیت رو کم کرده بود و به نظرم بیشتر خاطره نویسی حساب شد تا داستان ، بعد چند جای غلط املایی هم داشتید بادت باشه ، پورو مادر ،سوری و چب ، ی جا هم در اتاق قفل بود مادر نفس دست روی شونه اش گذاشت . بطور خلاصه من انتظارم از خانوم بهادری خیلی خیلی بیشتر از اینها بود .

آخرین ویرایش:
عقب
بالا پایین