ش شکارچیشکارچی عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر فصل وفاداری فعال نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,338 پسندها پسندها 5,938 امتیازها امتیازها 388 سکه 1,308 5/20/25 #21 سلام وقت بخیر هشت پارت جدید ارسال شد
Blu moon مدیر تالار نظارت آثار پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار ناظر اثـر مشاور نوشتهها نوشتهها 278 پسندها پسندها 527 امتیازها امتیازها 93 سکه 537 6/7/25 #22 با سلام و درود، ناظر رمان شما تغییر کرد. ناظر جدید: @purple moon
Blu moon مدیر تالار نظارت آثار پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار ناظر اثـر مشاور نوشتهها نوشتهها 278 پسندها پسندها 527 امتیازها امتیازها 93 سکه 537 6/20/25 #23 @شکارچیشکارچی عضو تأیید شده است. سلام، نسترجان لطفاً هر پارتی رو که قرار میدی ، اینجا هم اعلام کن بررسی کنم
@شکارچیشکارچی عضو تأیید شده است. سلام، نسترجان لطفاً هر پارتی رو که قرار میدی ، اینجا هم اعلام کن بررسی کنم
Blu moon مدیر تالار نظارت آثار پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار ناظر اثـر مشاور نوشتهها نوشتهها 278 پسندها پسندها 527 امتیازها امتیازها 93 سکه 537 یکشنبه ساعت 14:59 #24 @شکارچیشکارچی عضو تأیید شده است. با سلام و درود خدمت شما نویسنده عزیز از آخرین پارت گذاری رمان شما چند وقتی گذشته قصد ادامه دادن ندارید؟
@شکارچیشکارچی عضو تأیید شده است. با سلام و درود خدمت شما نویسنده عزیز از آخرین پارت گذاری رمان شما چند وقتی گذشته قصد ادامه دادن ندارید؟
ش شکارچیشکارچی عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر فصل وفاداری فعال نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,338 پسندها پسندها 5,938 امتیازها امتیازها 388 سکه 1,308 دوشنبه ساعت 19:35 #25 سلام دارم رمان بعد از نقد حرفه ای دارم ویرایش میکنم
Blu moon مدیر تالار نظارت آثار پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار ناظر اثـر مشاور نوشتهها نوشتهها 278 پسندها پسندها 527 امتیازها امتیازها 93 سکه 537 دوشنبه ساعت 22:08 #26 شکارچی گفت: سلام دارم رمان بعد از نقد حرفه ای دارم ویرایش میکنم کلیک کنید تا گسترش یابد... لطفا هر پارتی که ویرایش کردید رو اینجا اعلام کنید بررسی کنم
شکارچی گفت: سلام دارم رمان بعد از نقد حرفه ای دارم ویرایش میکنم کلیک کنید تا گسترش یابد... لطفا هر پارتی که ویرایش کردید رو اینجا اعلام کنید بررسی کنم
ش شکارچیشکارچی عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر فصل وفاداری فعال نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,338 پسندها پسندها 5,938 امتیازها امتیازها 388 سکه 1,308 دیروز ساعت 10:12 #27 Blu moon گفت: لطفا هر پارتی که ویرایش کردید رو اینجا اعلام کنید بررسی کنم کلیک کنید تا گسترش یابد... تموم پارتهای صفحه اول دوم سوم رو ویرایش کردم
Blu moon گفت: لطفا هر پارتی که ویرایش کردید رو اینجا اعلام کنید بررسی کنم کلیک کنید تا گسترش یابد... تموم پارتهای صفحه اول دوم سوم رو ویرایش کردم