چه چیز سختیبگو چیزی که بیشترین عذاب رو بهخاطرش کشیدی و لایقش نبوده چیه.

نداشتن یه دوست واقعی
چه چیز سختیبگو چیزی که بیشترین عذاب رو بهخاطرش کشیدی و لایقش نبوده چیه.
دیگه نمیدونم چی بپرسم![]()
پایان . کتاب . سفر . دور شدن . مرگ .۱.چند تا کلمه بگو که بهت انگیزه میدن.
قضاوت نکردن آدما.۲. تو یک جمله موفقیت رو تعریف کن.
آینه۳. اگه یک شیء بودی چی بودی؟
ببر۴. اگه یک حیوون بودی چی بودی؟
بابونه۵. اگه یک گل بودی چی بودی؟
همدیگر رو دوست نداشته باشین (اگه یکی از بچه ها آن نشه اونایی که دوستشون و دوستش دارن دیوونه میشن)۶. اگه میتونستی توی انجمن یک قانون وضع کنی چی بود؟(حتما نباید قانون جدی باشه)
والا هنوز شروع نکردم به رمان نوشتن و فقط دلنوشته هست۷.کراشت تو شخصیت رمانت کیه؟
آره زیادن۸. عکسی داری که همه بگن خوشکلی ولی خودت بخوای پاره یا حذفش کنی و نتونی؟
اسمت میاد بهت ولی برای اینکه جواب بدم مُنا۹. یک اسم بگو که فکر میکردی بیشتر به من میاد.![]()
آره۱۰. تاحالا برنده شدی؟ یا جایزه بردی؟
سلام ممنون جناب1-سلام چطوری؟
نه (این چی بود آخه بچه بودمم از این کارا نمیکردم2-شب عروسک ب*غل میگیری میخوابی؟
ترکیه . روسیه (چون نظامشونو دوست دارم)3-اگر به انتخاب خودت بود دوس داشتی کدوم کشور بدنیا بیای؟
زیاد4-دسته گل خیلی سنگینی در کودکی به آب دادی؟
از بعضیاشون بله5-از معلم های های دوران ابتداییت خبری داری؟
خداروشکر تا الان نتونستن6-در حین تقلب کردن سر امتحان مچتو گرفتن؟
تا ۱۳ سالگی بله7-در فعالیت های ملی مذهبی مدرسه شرکت می کردی؟
مادر8-با فامیل پدر نزدیک تری یا مادر؟
بله10-دوچرخه داری؟
سخته ولی رانندگی11-موتور سواری یا رانندگی؟
نه12-میتونی با صوت قرآن بخونی؟
هر دو13-مدرک تحصیلی برات مهم تره یا پیدا کردن شغل؟
یا ابلفض هیچکدوم14-بین خواستگار پولدار کچل بی ریخت و خواستگار قشنگ بیکار که از نظر اخلاقی خانوادگی عین هم هستن کدوم رو انتخاب میکی؟
15-از فیل*ترشکن استفاده میکنی؟
بله16-حاضری همین الان گوشیتو پدر مادرت ببینن و چک کنن؟
17-این دخترایی که میگن ما اصلا قصد ازدواج نداریم اصلا خواستگار دارن؟
جدا18-مدل عروسی هاتون چطوره؟جدا یا مختلط؟
وا19-همین الان مدنظرت برای مهریه چقدر هست؟
اختیاری20-حجاب آزاد یا اختیاری؟
یکبار21-تا حالا اعتکاف رفتی؟
نه22-در انتخابات شرکت میکنی؟
کلا تو این بعدها نیستم23-از کدوم چهره سیاسی خوشت میاد؟
بله24-تا حالا ورزشگاه رفتی؟
...25-اگر روزی انجمن بزنی اسمشو چی میزاری؟
نویسنده افتخاری و مترجم26-کدوم رنگ کاربری رو دوس داری؟
چرا نداشته باشه اشخاصی که علاقه مند باشن به زبان ترکی حتما حمایت میکنن یکیش مثل خودم27-به نظرت تاپیکی به اسم انواع فعل در زبان ترکی استانبولی اصلا در انجمن رمان نویسی بیننده ای داره؟
(برای فرستادن عکس هی برم آپلود کن) اعصاب نمیزاره واسه آدم28-یک قابلیتی که دوس داری در انجمن ها باشه و نیست چیه؟
اولین29-چندمین بار هست رو صندلی داغ میشی؟
بالا و پایین داره30-ماهی چقدر خرجت هست؟
درخواست میدم31-خودت درخواست پول به پدر مادر میدی یا خودشون میدن؟
لبتابم32-گرون ترین وسیله ای که خریدی چی بوده؟
زیاد33-از مامانت کتک میخوری؟
معمار و مادر موفق بودنه35-رویایی که فکر میکنی بهش میرسی چیه؟
اگه خانوادهام باشن چیزی بهم بگن و ناراحتم کنن اون لحظه چیزی نمیگم و فقط گوش میکنم بعد در حین روزمرگیم صدها بار توی مغزم تکرار میکنم بعضی وقتا به گریه هم کشیده میشه یه جور تنبیه برای خودم36-بدترین و بهترین خصوصیت اخلاقی که داری چیه؟
بله37-اگر پسر بودی حاضر بودی خواستگاری یکی عین خودت بری؟
صدرصد38-فکر میکنی خواهر شوهر خوبی میشی؟
لیلا مرادی39-خاص ترین کاربر این انجمن؟
با گلوله مردن40-بهترین نوع مردن از نظرت کدومه؟
سلام ژیگرمسلااااام
خوب احوالت حوری جونم ایشالله که خوب باشیچطوریایی گنگستر؟ :)
بر سر اتفاق۱. چطور شد وارد انجمنهای نویسندگی شدی؟
شاید یه سالمند۲. اگه کتابی میخواستی بنویسی که درمورد یک نفر بود اون آدم کی بود؟ (تخیلی یا واقعی فرقی نداره)
تعریف از خود نباشه همه بهم میگن زیادی مهربون و دل رحمم (مهربونیم)۳. اگه کسی ازت متنفر باشه فکر میکنی به خاطر کدوم ویژگی.ته؟
اگه پسره منظورت که نه تا حالا اصلا پیش نیومده خوشوم بیاد۴. شده از کسی خوشت بیاد ولی روت نشه حتی به خودت اعتراف کنی؟
من کلا از بچگی به قول مامانم جنگی به دنیا اومدم برای تخلیه انرژیم گذاشتم رزمی۵. چی شد که به ورزش رزمی علاقهمند شدی؟
نبودن مامانم۶. چی تو این دنیا تک رو میترسونه یا واقعا باعث میشه که نگران بشی؟
ایرانو دوست دارم واقعا۷. اگه انتخاب میکردی که جای دسکهای به دنیا بیای اونجا کجا بود و چرا؟
صدرصد کتابخونه۸. آشپزخونه بزرگ یا کتابخونه بزرگ؟ (اینو از همه میپرسم تو هم باید جواب بدی هردو هم نداریم)
حس تباهی بهم دست داد۹. اولین باری که کتابی به غیر از کتاب درسی و کمک درسی خوندی چه حسی بهت دست داد؟
بله سهراب سپهری. فروغ فرخزاد. شاملو و...۱۰. شعر میخونی؟ اگه آره چه شاعری خیلی شعرهاش به دلت میشینه؟
آره زیاد۱۱. تا به حال احساس کردی که دلت میخواد از پوسته سخت و خشنت بزنی بیرون اگه بهت آسیبی نرسه؟
چاقو۱۲. چه کلمهای بیشتر از هر چیزی میتونه تو رو تعریف کنه؟
صدرصد ترس۱۳. با صدای رعد و برق چه احساسی بهت دست میده؟ (مدیونید اگه فک کنی همین الان چون رعد و برق زد اینو ازت پرسیدم)
اممم شده تا بحال از دور چند نفر رو ببینی با یه نفر چطور برخورد میکنن و حق با اونا هم نباشه؟ از همون دور میفهمی چه موجودی هستی ها چه مونث چه مذکر۱۴. آدما رو در وهلهی اول از رو چی تشخیص میدی که میتونی بهشون فرصت آشنایی بدی یا نه؟
شاید کیف چون دخترا به کیفاشون خیلی اهمیت میدن۱۵. اگه تو یه کلاس درس بودی دوست داشتی نقش چه شیای رو داشته باشی و چرا؟
نفوذی تو ارتش۱۶. به نظرت چه شغلی بیشتر از همه بهت میاد؟
بخدا هی میخوام نقد کنم یه کاری پیش میاد برای لیلی و سایه هم همینطور هنوز وقت نکردم بخدا ولی قول میدم آخر هفته اگه خدا بخدا بیام و نقد رو بفرستم۱۷. چرا رمان منو نقد نمیکنی؟![]()
کسی رو به ناحق اذیت کنم۱۸. چه کاری بکنی باعث میشه هرگز دیگه نخوای که خود قبلیت باشی؟
۱۹. بهترین حرفی که زدی یا شنیدی؟
یه گیاه هست به اسم گزنه.
وقتی باهاش تماس داشته باشی اون قسمت از بدنت شروع میکنه به خاریده شدن!
ولی بعد از چند بار تماس دیگه برات عادی میشه. بیحس میشی و هیچ حسی نداری دیگه نسبت به سوزش و خاریدن.
ما آدما هم همینجوریم!
تا یه حدی ناراحت میشیم،ت ا یه حدی ضربهها و زخما رو حس میکنیم!
ولی وقتی ک دیگه عادی شد خنثی میشیم.
میریم تو حالت فودوشین! فقط روزا رو میگذرونیم و منتظر یه ناجی هستیم ک بیاد مارو از این حال در بیاره!!!
دختر بامزه و خوش خندهای هستی به نظرم و آروم ولی در عین حال سخت هستی، مردم داری و سعی میکنیم حامی باشی.۲۰. درمورد منم میشه بگی؟ ینی کامل نقدم کنی :)
قربون مرامت تو بیشتر گلکمخسته نباشی گانگستر:)
سلام بر لیلی خودمسلام سونیاجان![]()
تیراندازی۱ _ چه نوع رشتهی ورزشی رو بیشتر دوست داری؟
من از فیلم تکراری متنفرم۲ _ از کدوم فیلم اونقدری خوشت میاد که حتی بارها تکرارش رو ببینی؟
موقع کوروش کبیر۳ _ اگه میتونستی به گذشته سفر کنی، دوست داشتی توی کدوم دوره تاریخی بری؟
زمینی۴ _ سفر زمینی یا هوایی؟
۵ _ سمترین پستی که توی فضای مجازی گذاشتی و الان بهش میخندی؟
بزنم به تخته خیلی خوبه یعنی یه چیزی فراتر از خیلی خوب۶ _ میونهات با بچهها چطوره؟
سخت شد.۷ _ به نظرت فیلم و سریالهایی که الان ساخته میشه بهتره یا در گذشته؟
خیانت۸ _ چهار تا کلمهای که میشنوی ازش حس بد میگیری و بالعکس؟
گرما۹ _ سرما یا گرما؟
اگه من چیزی که میگم، درست نباشه جواب منو کی میده؟۱۰ _ نظرت دربارهی من؟