کد هفتم:
بازتاب کیهانی و فعالسازی چرخه تصاعدی رزق
سوره بقره ۲۶۷، ای کسانی که ایمان آوردید از پاکیزهترین چیزهایی ک از زمین دادیم انفاق کنید. توی قرآن در مورد انفاق گفته شده:
- بعد فیزیکی چیزی ک با چشم میبینیم، وقتی چیزی از خودت میبخشی یه ارتعاشی آزاد میکنی طبق قوانین این انرژی دقیقا با همون کیفیت و بزرگتر به سمتت برمیگرده، قرآن میگه از بالاترین چیز خود انفاق کن.
- ضمیرناخوداگاه مثل یه دستگاه ضبطه اون ارتعاشی که از خودت ساطر میکنی ضبط میکنه، براش مهم نیست تو داری در مورد خودت فکر میکنی یا یکی دیگه، وقتی چیزی رو با حس کمبود ببخشی این رو ضبط میکنه مثلا تو که فکر میکنی با ترس پول خرج میکنی میگه تو نداری پس تو وضعیتی باش که پول همش نیاز داشته باش ولی اگه با حس دارامند ببخشی میکه تو در جایی هستی که بی نیازی پس تو رو همیشه در جایی قرار میده که بینیازیه.
اگه احساس فراوانی داشته باشی ، شروع میشه به فراوانی زاییده شدن.
- دید متافیزیکی و حرکت موجی رزق. جهان موج در موج است هر کس دهد دریافت کند، هر که ببندد خواهد باخت.
کد هشتم
جریان معکوس، راز ثروت بیزحمت
رویاها بزای اینکه خلق شوند مواد اولیه دارند. اون مواد اولیه اسمش انرژیه، سوخته که برای رویاهایی که به سرتون میزنه. انسان تولید کننده انرژی هس. کیفیت انرژی مهمه، ثروت، عشق،
اما گاهی این انرژی نشتی داره، آدمهایی که دغدغهشون آینه انرژیشون رو بالا نگه دارن نشتی دارن.
باید اول به نیروهای درونی مسلط بشین به طوری که
اگه خوستهای داری برگرد به خودت
تو این دنیا گنجهایی وجود داره که نمیبینیم برای دیدنش باید جریان معکوس انرژی فعال کنیم
انرژی به صورت معمول بالاست، باید در حال خلق کردن باشین در حالت معمول چون تو کمک میکنی به گسترش انرژی کائنات. مثل یه بچه همیشه فعالیت داره.
این رسانهها نشتی ایجاد میکنن. نشتی رو بگیری راحت میرسید یه خواستههات.
برای رسیدن به کنترل بیرونی باید به نیروهای درونی با بازگرداندن انرژیها به درون به طوری که بیرونی ها تسلیم بشن.
ثروت واقعی زمانی که انرژی های بیرون رو حذف و به درون بیاری. توجه کن به درون خودت، منم که منبع ثروتم نه پول. موضوع درون به بیرونه نه بیرون به درون.
اگه خواستهای داری برگرد به خودت.
نتایج زندگی که دوست نداری ازش چشم پوشی کنی این نشتیه حالا میتونی از درون تغییرش بدی.
به درجه از آگاهی برس که پول به سمتت بیاد.
اگه خواستهلی برگرد به خودت، تو این دنیا گنجهایی وجود داره که نمیبینیم برای دیدن آن جریان معکوس انرژی را فعال کنیم.
ثروتمندان اصلا رقابت نمیکنن، اصلا نمیبینن رقباشون رو، براشون مهم نیست بقیه چکار میکنن،
هر آنچه در زندگیت هست و قطع نمیشه، داری بهش خوراک میدی، به محض قطع غذا میمیره همون نشت انرژی
اگ ذهن وو انرژیتو رها کنی خواستههات خودش میاد تو زندگیت.
آنچه در بیرون میجویی، در درونی بینیاز شو تا بینیاز شوی.
هر وقت دیدی زیاد کار میکنی ولی اتفاقی نمیافته نشتی داری.
- شناخت: بدون کجا نشت میشه، هر زمان اضطراب داری، حرص میخوری، ترس و نکندها،
در طول رو فکر کردم، اگه نرسم? چرا اون داره من نداره ؟ افکار منفی
این یک نشت انرژی من انرژیمو پس میگیرم
- حالا قطع کردن نشت انرژیه، وقتی این کار کنی ارتعاش ذهنی و فرکانست پاک میشه و جهان هستی سعی میکنه بهت برگردونه
من مرکز جذبم، همه چیز سمتم میاد و من نیاز نیست کاری کنم
تلاش با شور انرژی بالا شوق نیازه
- زد عمل: یعنی برای بازدهی میخواهی ی کاری کن آنقدر این رو داری ، داری میبخشی