نظارت همراه رمان داج| ناظر: Azaliya

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Blu moon
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Blu moon

مدیر تالار نظارت آثار
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
ناظر ارشد آثار
ناظر اثـر
مشاور
276
پسندها
پسندها
525
امتیازها
امتیازها
93
سکه
533
نویسنده عزیز، از اینکه انجمن کافه نویسندگان را برای ارتقای قلم خود و انتشار آثار ارزشمندتان انتخاب کردید، نهایت تشکر را داریم.
لطفا پس از هر پارت گذاری در گپ نظارت اعلام کنید. تعداد مجاز پارت در روز 3 پارت می باشد. در غیر این صورت جریمه خواهید شد.
پس از هر ده پارت، رمان شما باید طبق گفته های ناظر ویرایش گردد وگرنه رمان قفل می شود.
پس از ویرایش هر پستی که ناظر در این تاپیک ارسال کرده است، آن را نقل قول زده و اعلام کنید که ویرایش انجام شده است.
از دادن اسپم و چت بی مربوط جدا خودداری کنید

نویسنده: @(SINA)
ناظر: @Azaliya
لینک تاپیک تایپ:

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: (SINA)
درود
سه پارت ارسال شد

سلام
پارت جدید ارسال شد0c9027_25105

سه پارت جدید ارسال شد

درود
سه پارت ارسال شد
سلام خسته نباشید سه پارت اول چک شد
اشکالات
پارت اول
یه❌️ یک✅
ل*ب‌هاش❌️ ل*ب‌هایش✅
چسپیده ❌️چسبیده✅
منو ❌️من را✅
پارت دوم
خونه‌م❌️ خونه‌ام✅
خودت و ❌️خودت رو✅
پارت سوم
۷:۳۰ ❌️ هفت و نیم✅
می‌شید❌️ میشید✅
بعد علائم نگارشی میرسین.
وقتی می‌خوای سه نقطه بزاری بعدش یه فصله کوتاه باید بدی و حالا اگر جمله‌ات رو می‌خوای ادامه بدی ادامه میدی اگرم نه که نقطه میزاری مثلا:
باورم نمیشه...که دارم میمیرم.
باورم نمیشه... که دارم میمیرم.
توی پارت سوم یه جا نوشته
مگان توان ایستادن نداشت!
اینجا علامت تعجب غلطه چون که جمله تعجبی نیست خبریه باید نقطه بزاری.
مگان توان ایستادن نداشت.
و اشتباه خیلی بارز و زیادی که بود که از مقدمه‌ات هم این اشتباه شروع شده بود اینکه خیلی خیلی از ویرگول استفاده میکنی یعنی توی یه جمله شاید چهار بار مثلا ویرگول استفاده کرده باشی که این غلطه وقتی جمله تموم میشه نقطه بزار همون نقطه نشون دهنده یک مکث کوتاه هست درواقع خود خوانند وقتی داره متن رو میخونه ناخودآگاه مکث میکنه ولی شما بعد هر جمله به جای نقطه ویرگول بود خب مثلا فکر کنم پارت دوم بود داشتی مثلا فضا رو توصیف میکردی بعد اینکه پنجر‌ه ها رو توصیف کردی تموم شد دیگه لازم نیست ویرگول بزاری توصیف دیوار رو بدی باید نقطه بزاری بعد شروع کنی حالا دیوار رو توصیف کنی یا اگر می‌خوای مثلا دوتا جمله رو به هم پیوند بدی از واو ربط استفاده کن و ببین جاهایی که از کلمات حتی اما که اینا استفاده میشه خب خودش نشانه مکث دیگه لازم نیست کنارشون ویرگول بزاری خود خواننده وقتی میخونه توی جمله اما یه مکث کوتاه میکنه پس لطفا استفاده از ویرگول رو در جای ضروری باشه چون خواننده وقتی میبینه یه سر داره به ویرگول بر میخوره از نوشته خسته میشه
من تا پارت سوم که نوشتی ویرگول‌ها رو برآن ویرایش کردم خب اشکالاتی که گفتم رو لطفا درست کن و اینکه از پارت سوم به بعد لطفا چک کن طبق چیزی که گفتم ویرگول‌ها رو ویرایش کن تا من اون پارت‌ها رو دوباره چک کنم برات
خسته نباشید🌱

• Love
سلام خسته نباشید سه پارت اول چک شد
اشکالات
پارت اول
یه❌️ یک✅
لب‌هاش❌️ لب‌هایش✅
چسپیده ❌️چسبیده✅
منو ❌️من را✅
پارت دوم
خونه‌م❌️ خونه‌ام✅
خودت و ❌️خودت رو✅
پارت سوم
۷:۳۰ ❌️ هفت و نیم✅
می‌شید❌️ میشید✅
بعد علائم نگارشی میرسین.
وقتی می‌خوای سه نقطه بزاری بعدش یه فصله کوتاه باید بدی و حالا اگر جمله‌ات رو می‌خوای ادامه بدی ادامه میدی اگرم نه که نقطه میزاری مثلا:
باورم نمیشه...که دارم میمیرم.
باورم نمیشه... که دارم میمیرم.
توی پارت سوم یه جا نوشته
مگان توان ایستادن نداشت!
اینجا علامت تعجب غلطه چون که جمله تعجبی نیست خبریه باید نقطه بزاری.
مگان توان ایستادن نداشت.
و اشتباه خیلی بارز و زیادی که بود که از مقدمه‌ات هم این اشتباه شروع شده بود اینکه خیلی خیلی از ویرگول استفاده میکنی یعنی توی یه جمله شاید چهار بار مثلا ویرگول استفاده کرده باشی که این غلطه وقتی جمله تموم میشه نقطه بزار همون نقطه نشون دهنده یک مکث کوتاه هست درواقع خود خوانند وقتی داره متن رو میخونه ناخودآگاه مکث میکنه ولی شما بعد هر جمله به جای نقطه ویرگول بود خب مثلا فکر کنم پارت دوم بود داشتی مثلا فضا رو توصیف میکردی بعد اینکه پنجر‌ه ها رو توصیف کردی تموم شد دیگه لازم نیست ویرگول بزاری توصیف دیوار رو بدی باید نقطه بزاری بعد شروع کنی حالا دیوار رو توصیف کنی یا اگر می‌خوای مثلا دوتا جمله رو به هم پیوند بدی از واو ربط استفاده کن و ببین جاهایی که از کلمات حتی اما که اینا استفاده میشه خب خودش نشانه مکث دیگه لازم نیست کنارشون ویرگول بزاری خود خواننده وقتی میخونه توی جمله اما یه مکث کوتاه میکنه پس لطفا استفاده از ویرگول رو در جای ضروری باشه چون خواننده وقتی میبینه یه سر داره به ویرگول بر میخوره از نوشته خسته میشه
من تا پارت سوم که نوشتی ویرگول‌ها رو برآن ویرایش کردم خب اشکالاتی که گفتم رو لطفا درست کن و اینکه از پارت سوم به بعد لطفا چک کن طبق چیزی که گفتم ویرگول‌ها رو ویرایش کن تا من اون پارت‌ها رو دوباره چک کنم برات
خسته نباشید🌱
درود
ویرایش انجام شد.

سلام
پارت جدید فرستادم -118-"{}

درود
سه پارت ارسال شد

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: Blu moon
درود
سه پارت ارسال شد

سلام خسته نباشید
اشکالات
اول لطفا تمام پارت ها فعل‌هایی که با می و نمی شروع میشه رو نیم فاصله باید بزاری مثال: می‌شکند می‌برد می‌رود ‌می‌خوابد فقط استثنا چهارتا فعل میشه میره میگه میزد هست که نیم‌فاصله لازم نیست پس لطفا همه پارت‌ها رو نیم‌فاصله فعل‌ها رو درست کن
ویرگول‌ها رو خیلی خوب رعایت کردی فقط بعضی‌ جاها که نیاز به نقطه بود بازم ویرگول گذاشتی که تصحیح کردم
پارت پنجم
اینقدر❌️ این قدر✔️

پارت۶
همچون❌️ هم‌چون✔️
انجا❌️ ان جا✔️
پارت۷
ترشرو❌️ ترش‌رو✔️
پارت9
اینقدر❌️ این قدر✔️

باتون❌️ باتوم✔️
ان‌چنان❌️ آن چنان✔️
بعضی اشتباهاتت توی پارت‌های دیگه‌ات هم تکرار شده بود لطفا چک کن درستشون کن و اینکه لطفا متنت سایز ۱۸ فونت verdena باشه
خسته نباشید 🌱

• rose
سلام خسته نباشید
اشکالات
اول لطفا تمام پارت ها فعل‌هایی که با می و نمی شروع میشه رو نیم فاصله باید بزاری مثال: می‌شکند می‌برد می‌رود ‌می‌خوابد فقط استثنا چهارتا فعل میشه میره میگه میزد هست که نیم‌فاصله لازم نیست پس لطفا همه پارت‌ها رو نیم‌فاصله فعل‌ها رو درست کن
ویرگول‌ها رو خیلی خوب رعایت کردی فقط بعضی‌ جاها که نیاز به نقطه بود بازم ویرگول گذاشتی که تصحیح کردم
پارت پنجم
اینقدر❌️ این قدر✔️

پارت۶
همچون❌️ هم‌چون✔️
انجا❌️ ان جا✔️
پارت۷
ترشرو❌️ ترش‌رو✔️
پارت9
اینقدر❌️ این قدر✔️

باتون❌️ باتوم✔️
ان‌چنان❌️ آن چنان✔️
بعضی اشتباهاتت توی پارت‌های دیگه‌ات هم تکرار شده بود لطفا چک کن درستشون کن و اینکه لطفا متنت سایز ۱۸ فونت verdena باشه
خسته نباشید 🌱
سلام
ویرایش انجام شد و سه پارت جدید ارسال شد.
خسته نباشید -118-"{}

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Azaliya
عقب
بالا پایین