نظارت همراه داستان کوتاه سوزن زار | ناظر: Azaliya

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Blu moon
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام گلم خسته نباشی تمام پارت‌ها چک شد لطفا اشکالاتی که میگم رو ویرایش کن بعد عزیزم لطفا تمام پارت‌هات رو به سایز ۱۸ فونتverdana تغییر بده
اشکالات:
توی مقدمه چون شعر نوشتی نباید آخر هر قافیه علائم نگارشی بنویسی برای همین علائم رو حذف کردم
پارت اول
می کرد❌️ می‌کرد✔️
هم‌قد و قواره‌ای❌️ هم قد و قواره‌ی✔️
می‌شد❌️ میشد✔️) چهار تا فعلا می‌زد میشه میگه میره چسبیده نوشته میشه لطفا تمام پارت‌ها تصحیحشون کن)
او اسمی نداشت. و نیاز... ❌
اگر می‌خوای واو ربط بزای نباید نقطه بزاری
اشکبار❌️ اشک‌بار✔️

می توانست❌️ می‌توانست✔️

پارت سوم
شناخته‌بود❌️ شناخته بود✔️
وقتی می‌خوای از علامت سه نقطه(‌...) استفاده کنی قبلش فاصله نمیخواد اما بعدش یه فاصله میزاری بعد جمله رو مینویسی
پارت چهارم
فکر‌کردن❌️ فکر کردن✔️
کوتاه‌و‌بلند❌️ کوتاه و بلند✔️
نشده‌بود❌️ نشده بود✔️
ندیده‌بود❌️ ندیده بود✔️
پارت پنج
اوو❌️ اوه✔️
پارت هشت
همانجا❌️ همان‌ جا✔️
انقدر❌️ ان‌ قدر✔️

پارت شش
آنوقت❌️ آن وقت✔️
همین و همان جدا نوشته میشه
پارت ده
می‌زد❌️ میزد✔️
آنقدر❌️ آن قدر✔️
پارت یازده
این‌بار❌️ این بار✔️
پارت یازده
قدوقواره❌
قد و قواره✔️
بعد روبرو غلطه رو به رو یا رو‌به‌رو باید نوشته بشه لطفا درستشون کن چندتا پارت نوشته بودی این‌جوری یادم نمیاد لطفا چک کن درستشون کن
بعد خیلی جاها کلمات رو به دون فاصله پشت هم نوشته بودی درست کردم از این به بعد لطفا دقت کن بعد فعلا جدا نوشته میشه مثلا کشیده‌شد غلطه کشیده شد فعل‌های دو بخشی اینت فرقی نداره باید جدا نوشته بشه.
لطفا چیزهایی گفتم رو ویرایش کن تا باز چک آخر رو بکنم خسته نباشی🌱💐
سلام و احترام
دارم مواردی که فرمودید رو ویرایش می کنم. سوالی برام پیش اومد. در فارسی نوشتاری و غیر محاوره ای واقعا "میشد" درسته و "می‌شد" غلطه؟ من این مورد رو قبلا هم بهش برخوردم ولی وقتی سرچ کردم نتونستم منبع درستی براش پیدا کنم و چند جا هم دیدم که گفته شده بود می‌شد درسته برای همین یه کم گیج شدم. شما می تونید منبع مناسبی به من نشون بدید که گفته باشه میشد درسته؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Azaliya
سلام و احترام
دارم مواردی که فرمودید رو ویرایش می کنم. سوالی برام پیش اومد. در فارسی نوشتاری و غیر محاوره ای واقعا "میشد" درسته و "می‌شد" غلطه؟ من این مورد رو قبلا هم بهش برخوردم ولی وقتی سرچ کردم نتونستم منبع درستی براش پیدا کنم و چند جا هم دیدم که گفته شده بود می‌شد درسته برای همین یه کم گیج شدم. شما می تونید منبع مناسبی به من نشون بدید که گفته باشه میشد درسته؟
سلام عزیزم خسته نباشی در این مورد فکر کنم ایشون بتونن کمک کنن @Blu moon

عقب
بالا پایین