M M I R A S کاربر حــامی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,419 پسندها پسندها 5,679 امتیازها امتیازها 388 سکه 6 7/15/25 #1 الینا: چرا نمیذاری آدما چهرهی خوب تو رو هم ببینن؟ دیمن: چون وقتی آدما خوبی ببینن، انتظار خوبی دارن و من نمیخوام زندگیم رو براساس انتظارات آدمای دیگه بنا کنم!
الینا: چرا نمیذاری آدما چهرهی خوب تو رو هم ببینن؟ دیمن: چون وقتی آدما خوبی ببینن، انتظار خوبی دارن و من نمیخوام زندگیم رو براساس انتظارات آدمای دیگه بنا کنم!
M M I R A S کاربر حــامی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,419 پسندها پسندها 5,679 امتیازها امتیازها 388 سکه 6 7/16/25 #2 دیمن: من انسان نیستم؛ ولی دلم برای انسان بودن تنگ شده. بیشتر از هرچیزی دلم واسش تنگ شده. این راز منه؛ اما این درد بیشتر از اون چیزیه که یه مرد بتونه تحملش کنه.
دیمن: من انسان نیستم؛ ولی دلم برای انسان بودن تنگ شده. بیشتر از هرچیزی دلم واسش تنگ شده. این راز منه؛ اما این درد بیشتر از اون چیزیه که یه مرد بتونه تحملش کنه.
M M I R A S کاربر حــامی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,419 پسندها پسندها 5,679 امتیازها امتیازها 388 سکه 6 7/16/25 #3 کلاوس: من فقط یه خانواده میخواستم؛ ولی اونا من و نمیخواستن!