حسام.ف نویسنده نوقلـم نویسنده نوقلـم محبوب نوشتهها نوشتهها 324 پسندها پسندها 2,182 امتیازها امتیازها 183 سکه 2,754 34 دقیقه قبل #11 اره
مینِرا مدیر تالار مشاوره پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد ژورنالیست مشاور تیم تگ تئوریسین نویسنده نوقلـم پرسنل کافهنـادری نوشتهها نوشتهها 453 پسندها پسندها 2,542 امتیازها امتیازها 203 سکه 1,716 30 دقیقه قبل #12 حسام.ف گفت: اره کلیک کنید تا گسترش یابد... خب چی شد؟ از آخرین ایدههات نمیگی؟
حسام.ف نویسنده نوقلـم نویسنده نوقلـم محبوب نوشتهها نوشتهها 324 پسندها پسندها 2,182 امتیازها امتیازها 183 سکه 2,754 27 دقیقه قبل #13 من تو ای هم پردازی لنگ میزنم.. مثلاً ایده رو دارم پی رنگ هم نوشتم ولی مثلا نقطه اوجش یا نقطه پایانش رو نمیتونم تصور کنم یا پیاده کنم
من تو ای هم پردازی لنگ میزنم.. مثلاً ایده رو دارم پی رنگ هم نوشتم ولی مثلا نقطه اوجش یا نقطه پایانش رو نمیتونم تصور کنم یا پیاده کنم
مینِرا مدیر تالار مشاوره پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد ژورنالیست مشاور تیم تگ تئوریسین نویسنده نوقلـم پرسنل کافهنـادری نوشتهها نوشتهها 453 پسندها پسندها 2,542 امتیازها امتیازها 203 سکه 1,716 22 دقیقه قبل #14 حسام.ف گفت: من تو ای هم پردازی لنگ میزنم.. مثلاً ایده رو دارم پی رنگ هم نوشتم ولی مثلا نقطه اوجش یا نقطه پایانش رو نمیتونم تصور کنم یا پیاده کنم کلیک کنید تا گسترش یابد... اول و آخر داستانت و ترتیب تمام اتفاقات رو میدونی؟
حسام.ف گفت: من تو ای هم پردازی لنگ میزنم.. مثلاً ایده رو دارم پی رنگ هم نوشتم ولی مثلا نقطه اوجش یا نقطه پایانش رو نمیتونم تصور کنم یا پیاده کنم کلیک کنید تا گسترش یابد... اول و آخر داستانت و ترتیب تمام اتفاقات رو میدونی؟
حسام.ف نویسنده نوقلـم نویسنده نوقلـم محبوب نوشتهها نوشتهها 324 پسندها پسندها 2,182 امتیازها امتیازها 183 سکه 2,754 یک لحظه قبل #15 اونم یکی از مشکلاتمه.. فکرمیکنم فی البداهه میتونم بنویسم ولی مطمئنم به اون قسمت برسه میمونم