به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان سینمایی، آیین اهدای گواهینامه درجه یک هنری به ابوالفضل پورعرب بازیگر پیشکسوت سینما با حضور رئیس سازمان سینمایی و جمعی از هنرمندان و مدیران برگزار شد. دراین مراسم رائد فریدزاده ضمن خوشامدگویی به حاضران با اشاره به برپایی این مراسم در سازمان سینمایی با بیان اینکه اینجا، خانه تمام سینماگران عزیز کشور است گفت: برگزاری چنین مراسم هایی و دیدن آثار قدیمی هنرمندان ما را دوباره به یاد و خاطره گذشته های نه چندان دور می برد که در پس ذهن ما محفوظ مانده بود و دوباره زنده می شود.
رییس سازمان سینمایی ادامه داد: تماشای نسخه ترمیم شده فیلم «عروس» من را به یاد صحبت رولان بارت در کتاب «اتاق روشن» انداخت که شخصیت آن با دیدن عکس مادر به دوران کودکی سفر کرد. با دیدن فیلمهای پورعرب بخشی از خاطرات ما زنده میشود. او برای ما یادآور یک شخصیت خوش تیپ، خوش بیان و خوش چهره روی پرده نقره ای است که سوپراستار نسل من بود. فیلم «عروس» در نوع خودش یک فیلم کالت و یگانه است که هنوز هم برای نسل فعلی تاثیر گذار است.
رییس سازمان سینمایی ادامه داد: تماشای نسخه ترمیم شده فیلم «عروس» من را به یاد صحبت رولان بارت در کتاب «اتاق روشن» انداخت که شخصیت آن با دیدن عکس مادر به دوران کودکی سفر کرد. با دیدن فیلمهای پورعرب بخشی از خاطرات ما زنده میشود. او برای ما یادآور یک شخصیت خوش تیپ، خوش بیان و خوش چهره روی پرده نقره ای است که سوپراستار نسل من بود. فیلم «عروس» در نوع خودش یک فیلم کالت و یگانه است که هنوز هم برای نسل فعلی تاثیر گذار است.