اخبار فیلم و کارتون اهدای گواهینامه درجه یک هنری به ابوالفضل پورعرب

باید منشور اخلاق برای هنرمندان طراحی شود

پژمان بازغی رئیس انجمن بازیگران سینمای ایران نیز گفت: سال‌ها پیش من یک جوان عاشق سینما در شهر رشت بودم و در سودای ورود به سینما به سر می‌بردم. در آن زمان پورعرب یک سوپراستار بود و آرزو داشتم روزی با او کار کنم. خوشبختانه در اولین فیلم خود یعنی«جوانی» توانستم تا با او هم بازی شوم.

وی با بیان اینکه این روزها اخلاق حلقه مفقوده سینمای ایران است، ادامه داد: متاسفانه در نسل جدید این موضوع مورد توجه قرار نمی‌گیرد. به نظر من باید یک منشور اخلاقی در خانه سینما نوشته شود و افراد هنگام ورود به این حرفه قسم یاد کنند. ابوالفضل پورعرب از جمله هنرمندان بسیار با اخلاق سینمای ایران است.

بازغی یادآور شد: یادم می‌آید سال‌ها پیش در صف سینما برای دیدن فیلم ابوالفضل پورعرب ایستاده بودم او من را دید و پرسید که چرا در صف هستم به او گفتم برای دیدن فیلم شما. من را از صف بیرون آورد و دم در سینما گفت ایشان هر وقت آمد بدون ایستادن در صف فیلم‌ها را ببینند.

بازغی در پایان صحبت‌های خود لوح تقدیری را به نمایندگی از انجمن صنفی بازیگران خانه سینما به ابوالفضل پورعرب تقدیم کرد.

همچنان خود را طلبه بازیگری می‌دانم

درانتهای این مراسم ابوالفضل پورعرب بعد از دریافت گواهینامه درجه یک هنری در سخنانی بیان داشت: این مردم ایران بودند که در این سال‌ها به من قوت کار کردن دادند. از بهروز افخمی به عنوان فردی که به من اعتماد کرد تشکر می‌کنم. همچنین از همه عزیزان حاضر در این جمع بسیار ممنونم. هنرمندان این جمع به گردن من حق معلمی دارند و من همچنان خود را طلبه بازیگری می‌دانم و هنوز خود را لایق عنوان استادی در این حرفه نمی‌دانم.

در ابتدای این مراسم فیلم «عروس» به کارگردانی بهروز افخمی و تهیه کنندگی سید ضیاء هاشمی که نخستین حضور پورعرب در سینما با این فیلم بود، به نمایش درآمد.

از دیگر افراد حاضر در این مراسم می‌توان به ابراهیم اصغری، حبیب الله بهمنی، روح الله حسینی معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی، محمدرضا فرجی، مسعود نجفی، بهمن حبشی، حجت طباطبایی و حسین یزدان‌شناس از مدیران کل سازمان سینمایی نام برد.

پیش از این در مراسم «بزرگداشت مقام والای هنر» گواهینامه درجه یک هنری جهانگیر میرشکاری و سیروس الوند نیز اهدا شد.

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 3)
عقب
بالا پایین